Direct naar de contentDirect naar de footer

Pretpark met overnachting

Vinden u en uw gezin het leuk om regelmatig een pretpark te bezoeken? In Nederland heeft u meer dan voldoende keuze uit diverse pretparken. Helemaal leuk wordt een pretparkbezoek, wanneer u er een ontspannen einde aan vastknoopt, zoals een overnachting in een nabijgelegen hotel. Gelukkig zijn er meer dan voldoende pretparken met overnachting te boeken, zoals één van onze hotels. U hoeft maar een pretpark te noemen en u kunt er vanuit gaan dat wij een hotel in de buurt hebben, waar u uw pretpark met overnachting kunt boeken. Veelal bieden wij een arrangement aan, waarbij u uw overnachting inclusief entreetickets kunt boeken.

Boek een pretpark met overnachting

 • Hotel Leiden bij Duinrell

  Hotel Leiden bij Duinrell

  • Gelegen aan de Rijn
  • Dichtbij het centrum
  • Shuttleservice

  Hotel Leiden beschikt over 80 prachtige kamers en suites. Bij het hotel kunt u heerlijk overnachten en onder andere een dagje het attractiepark Duinrell bezoeken. Het attractiepark ligt slechts op 6 km afstand van het hotel.

 • Hotel Emmen bij Slagharen

  Hotel Emmen bij Slagharen

  • Wellness en fitness
  • Shuttleservice
  • Fietsenverhuur

  Bij Hotel Emmen kunt u veel activiteiten ondernemen. Dit komt door de ideale ligging van het hotel Vanaf het hotel kunt u heerlijk door de natuur fietsen, maar ook naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Efteling pretpark met overnachting

De Efteling is het meest populaire pretpark van Nederland. U kunt zich hier ook gerust meerdere dagen vermaken, zodat een attractiepark met overnachting zeker goed van pas komt. Ons Hotel Tilburg is een hotel in de buurt van de Efteling. Hotel Tilburg is gunstig gelegen op de kruising van de A58 en de A65. Vanuit het hotel is het nog geen 20 minuten rijden naar de Efteling. Hotel Tilburg biedt u een speciaal Efteling arrangement aan met één of twee nachten overnachten inclusief ontbijt, een driegangendiner en tickets voor de Efteling. U kiest hierbij uit een Comfort kamer, Deluxe kamer of één van de themasuites. U mag verder gebruik maken van de wellness, de daktuin of de Skybar. Voor een uitje naar de Efteling met overnachting moet u naar ons Efteling hotel in Tilburg.

Duinrell pretpark met overnachting

U wilt na het bezoeken van Duinrell pretpark overnachten in een mooi hotel? Wij hebben maar liefst drie bij Duinrell gelegen hotels, waar u een fantastisch pretpark bezoek met overnachting kunt boeken. Langs de A44 staat ons karakteristieke Hotel Leiden. Vanaf het hotel is het 13 minuten rijden naar Duinrell. Alle kamers en suites zijn luxe ingericht met ligbad en apart toilet. Op zo'n 15 minuten en nabij landgoed de Horsten ligt ons hotel De Gouden Leeuw. Hier enkele nachten extra boeken is een prima idee, want u kunt hier in de vrije natuur ontspannen bijkomen van uw pretparkbezoek. Wilt u ook de stad Den Haag ontdekken? Boekt u dan een nacht in Hotel Den Haag-Nootdorp. Dit hotel ligt direct aan de A12, zodra u Den Haag binnenrijdt.

Julianatoren pretpark met overnachting

U kunt gemakkelijk overnachten pretpark Julianatoren bezoeken in Hotel Apeldoorn. Dit hotel ligt langs de A50 en in 17 minuten rijdt u vanaf het hotel naar Julianatoren. Als u met de kinderen gaat, kunt u hier een drie- of vierpersoonskamer of een familiekamer boeken. Na een dagje Julianatoren geniet u in ons moderne wellness center van ons binnenzwembad en sauna. Uiteraard kunt u ook ontspannen tijdens een heerlijk diner in ons restaurant.

Bekijk alle pretpark arrangementen met overnachting