Direct naar de contentDirect naar de footer
Join the club!
Join the club!

Maak je eigen Kids ID aan

Groots genieten voor de kleintjes

Bij van der Valk verwelkomen we de kinderen ook graag!
In het restaurant ontvangen ze een placemat dat niet alleen voor plezier maar ook voor educatie zorgt. Samen met Toeki gaan ze al op ontdekkingsreis in elk provincie en leren ze Nederland kennen!

En een cool Kids ID zorgt ervoor dat iedereen kan (mee)genieten van leuke voordelen! Nog geen Kids ID? Maak deze aan met het Valk Account van je (groot)ouders!

Ik wil een Kids ID

Ontdekkingsreis door Nederland

Ontdekkingsreis door Nederland

Wist je dat in Nederland er heel veel te ontdekken valt?! Elke provincie heeft zijn eigen culturele historie en mijlpalen, waar plezier en educatie samenkomen. Onze placemats, verkrijgbaar in onze restaurants, geven je alvast een kijkje per provincie.

Je ontvangt zelfs voordelen en/of korting op vertoon van je Valk Kids Clubcard bij een aantal aangesloten attracties, musea en bezienswaardigheden!

Ik wil met Toeki op reis
Help jij Kenny koken & kleuren

Help jij Kenny koken & kleuren

Op dit moment is het allemaal een beetje anders dan normaal. Daarom is het nu vooral veel thuis (pepernoten) bakken, maar ook dat kan nog steeds samen met Kenny.

Download Kenny's knutselitems en wordt de sterren chef bij jouw thuis met één van Kenny's recepten of steel de show met jouw kunstwerk. Daarnaast maak je kans op een prijs als je jouw Sinterklaas kleurplaat voor 11 december instuurt!

Ik wil knutselen & kleuren
Stempels sparen

Stempels sparen

Spaar stempels in je paspoort met je Kids ID voor leuke gadgets en producten bij elke à la carte kidsmenu, (Live Cooking) brunch of (Live Cooking) diner bij één van onze Valk Exclusief restaurants!

Kan je nu al niet wachten? Lever je placemat in bij de receptie met al je gegevens en ontvang meteen al een leuk presentje!

Ik wil stempels sparen

Voorleeshoek teaser: Toeki lust geen wortel

.