Direct naar de contentDirect naar de footer
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!

Groots genieten voor de kleintjes

Bij van der Valk verwelkomen we uw kinderen ook graag.
In het restaurant ontvangen uw kinderen een placemat dat niet alleen voor plezier maar ook voor educatie zorgt. Samen met Toeki gaan uw kinderen al op ontdekkingsreis in elke provincie en leren ze Nederland kennen.

Een Valk Kidsclubcard zorgt ervoor dat iedereen kan (mee)genieten van leuke voordelen. Nog geen Valk Kidsclubcard? U schrijft uw kind in via uw eigen Valk Exclusief-account met één klik op de oranje knop.

Een Valk Kidsclubcard aanvragen

Ontdekkingsreis door Nederland

Ontdekkingsreis door Nederland

Wist u dat er in Nederland heel veel te ontdekken valt? Elke provincie heeft zijn eigen culturele historie en mijlpalen, waar plezier en educatie samenkomen. Onze placemats, verkrijgbaar in onze restaurants, geven uw kinderen alvast een kijkje per provincie.

Uw kinderen ontvangen zelfs voordelen en/of korting op vertoon van de Valk Kidsclubcard bij een aantal aangesloten attracties, musea en bezienswaardigheden!

Op avontuur door de 12 provincies
Kenny koken & kleuren

Kenny koken & kleuren

Kenny heeft leuke recepten om samen met uw kinderen thuis in de keuken te bereiden. Zitten uw kinderen liever te knutselen aan de keukentafel?

Dan hebben we verschillende knutsel items voor thuis om te downloaden. Bekijk de knutsel items op de volgende pagina.

Bakken en knutselen
Stempels sparen

Stempels sparen

Bij ieder kindermenu, krijgt uw kind één stempel in het online Valk Kidspaspoort. Met zes stempels is het paspoort vol en mag het kind met een unieke code een leuk cadeautje uitkiezen in onze webshop.

Kan uw kind niet wachten tot de spaarkaart vol is? Lever de ingekleurde placemat in bij de receptie en uw kind ontvang meteen al een leuk presentje.

De stempelkaart is vol