Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom bij onze exclusieve Valk Kids Club
Welkom bij onze exclusieve Valk Kids Club

Ook aan de kleine(re) gasten wordt gedacht

Spaar alle Toeki bekers

Bij Valk Exclusief!

Een unieke ervaring voor kleine genieters

Bij Valk denken we ook aan de kleine gasten. Voor elke leeftijd zijn er kleurplaten, spannende verhalen en gadgets. En een cool Kids ID zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van leuke spaaracties én gratis entrees. Nog geen Kids ID? Meld je dan aan!

Ik wil een Kids ID

Lekker leren koken

Lekker leren koken

Houd je graag van koken? In de Kenny Koken kinderkeuken maken de kleine gasten samen met Kenny de lekkerste gerechten. En worden nieuwe gerechten uitgeprobeerd.

Help Kenny in de keuken en leer samen hoe je de lekkerste hapjes kan bereiden! Als dat geen smullen wordt...

Spetteren met dolfijnen

Spetteren met dolfijnen

Wist je dat je met een Valk Kids Club pas gratis naar hele leuke attracties én dierenparken mag? Met jouw Valk Kids-ID kun je dolfijnen bekijken in het Dolfinarium, racen in Coronel of stoer zijn in de achtbaar van Plopsaland. Ook is er gratis toegang voor de GaiaZoo, Vogelpark Avifauna en het Nationaal Modelspoor museum. En bij aanschaf van 2 volwassene dagkaarten voor Wildlands Adventure Zoo in hotel Emmen krijg je een gratis dagkaart. Er zijn nog vele attracties waar je óók gratis toegang krijgt, dus wordt snel lid!

Voluit ravotten

Voluit ravotten

Wat een nette mensen bij elkaar in zo'n hotel hè. Maar vergeet vooral geen kennis te maken met onze gave zwembaden. En daar een bommetje te doen en voluit te ravotten! Na het kindermenu mét Toeki beker als toetje kan je heerlijk zacht slapen in je eigen grote (of nog kleine) bed.

Voorleeshoek teaser: Toeki lust geen wortel

.