Direct naar de contentDirect naar de footer

Op avontuur door de 12 provincies

Ga samen met uw kinderen op reis door de 12 provincies en leer Nederland kennen! Wist u dat bij een aantal aangesloten en hele leuke attracties, musea en bezienswaardigheden uw kinderen met een Valk Kidsclubcard voordelen en/of korting ontvangen?

Een Valk Kidsclubcard zorgt ervoor dat iedereen kan (mee)genieten van leuke voordelen. Nog geen Valk Kidsclubcard? U schrijft uw kind in via uw eigen Valk Exclusief-account met één klik op de oranje knop.

Een Valk Kidsclubcard aanvragen
Nooit te oud om te leren

Nooit te oud om te leren

Op avontuur in ons kikkerlandje, allerlei nieuwe plekken en werelden ontdekken in de twaalf provincies waar plezier en educatie samenkomen. En niet alleen leerzaam voor de kids, want men is nooit te oud om te leren. Het wordt nog mooier, want bij een aantal van deze plekken ontvangen uw kinderen ook nog eens voordeel met de Kids ID-code Wat houdt een Kids ID-code precies in?

Meer informatie
Landelijke voordelen Kidsclubcard

Landelijke voordelen Kidsclubcard

Een kijkje nemen in de onderwaterwereld in het Dolfinarium, racen in Coronel of treinen bouwen in het Nationaal Modelspoor museum. Voor elke leeftijdsgroep wat wils om pret te maken, maar er ook wat van op te steken. Natuurlijk hebben we een paar hele mooie voordelen voor onze jonge leden bij geselecteerde partners.