Direct naar de contentDirect naar de footer
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!
Meld uw kind aan voor onze Valk Kidsclub!

Spaar voor de leukste gadgets en uitjes met de Valk Kidsclub

Wilt uw kind ook sparen voor leuke cadeautjes en fijne kortingen bij aangesloten attractieparken, musea en bezienswaardigheden? Meld uw kind dan aan voor onze Valk Kidsclub.

U schrijft uw kind in via uw eigen Valk Exclusief-account met één klik op de oranje knop. Uw kind ontvangt de Valk Kidsclubcard met persoonlijke Kids ID-code in de brievenbus.

Een Valk Kidsclubcard aanvragen
Stempels sparen

Stempels sparen

Bij ieder kindermenu, krijgt uw kind één stempel in het online Valk Kidspaspoort. Met zes stempels is het paspoort vol en mag uw kind met een unieke code een leuk cadeautje uitkiezen in onze webshop.

De stempelkaart is vol
Hoe werkt 't?

Hoe werkt 't?

Heeft uw kind lekker gegeten bij ons in het restaurant? Vraag aan de bediening om een stempel toe te voegen aan het Valk Kidspaspoort. Onze collega's in het restaurant regelen dit voor uw kind als u de Kids ID-code van de Valk Kidsclubcard doorgeeft. Het Valk Kidspaspoort vindt u terug in uw Valk Exclusief-account.

Heeft uw kind zes stempels gespaard? Dan is het paspoort vol en ontvangt uw kind een unieke kortingscode waar, die eenmalig te verzilveren is in onze webshop voor een leuk cadeautje.

Speciaal voor jouw verjaardag

Speciaal voor jouw verjaardag

Let op: in verband met de coronapandemie is door de familie Van der Valk besloten de verjaardagskaarten niet meer te versturen tot nader order. Onze excuses voor het ongemak.

Heeft uw een kind een Valk Kidsclubcard? Dan krijgt uw kind een feestelijke verjaardagskaart van ons! Als uw kind de verjaardagskaart toont in een van onze restaurants, dan genieten ze als echte jarige job van een gratis kindermenu.

Een verjaardagskaart ontvangen