Direct naar de contentDirect naar de footer
Zwembaden Valk Exclusief
Zwembaden Valk Exclusief

Zwembaden Valk Exclusief

De Van der Valk hotels beschikken over vele luxe faciliteiten. Hier kunt u als gast gebruik van maken. Hieronder ziet u een overzicht van alle Valk Exclusief hotels met zwembad.

 • Hotel Enschede

  Neem tijdens uw verblijf een verfrissende duik in het binnenzwembad. Geniet tijdens het zwemmen van de luxueuze en stijlvolle ambiance. Het daarbij komende uitzicht over Enschede en omgeving maakt het plaatje compleet. Hier kunt u even geheel tot rust komen!

  Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden
Hotel Almere

Hotel Almere

Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

Het verwarmde binnenzwembad beschikt over een bijzondere tegelvloer die direct opvalt. Daarnaast is er ook een fontein/waterornament aanwezig die aangezet kan worden. Uiteraard zijn er ook kleedruimtes en douches aanwezig en kunt u op verzoek extra handdoeken via de receptie verkrijgen.

Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden
Hotel Maastricht

Hotel Maastricht

Totale ontspanning, ultiem genieten, uw hoofd helemaal leeg maken en even helemaal weg van de dagelijkse stress. De wellness en het binnenzwembad/whirlpool van Hotel Van der Valk Maastricht zijn in een luxueuze en stijlvolle ambiance ingericht waardoor u weldadige rust ervaart en puur kunt genieten.

Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden!
Hotel Heerlen

Hotel Heerlen

Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

Boek nu een weekend met wellness mogelijkheden!
Hotel Utrecht

Hotel Utrecht

Het Wellness Center gelegen op de 20e etage van het hotel in Utrecht, is dé plek waar u rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten.

Boek direct
 • Hotel Apeldoorn

  Sinds december 2018 kunt u nu ook genieten in hotel Apeldoorn van een Wellness en zwembad.
  De Wellness beschikt over een stoomcabine, infrarood sauna en een Finse sauna.

  Boek direct
 • Hotel Vianen

  Een rustpunt in de drukte van alledag! Geniet in hotel Vianen van het nieuwe wellness center inclusief alle uitgebreide faciliteiten die zij te bieden hebben.

  Boek direct
Hotel Tilburg

Hotel Tilburg

Heerlijk ontspannen in het pas opgeleverde zwembad in het prachtige hotel in Tilburg.

Boek direct