Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Goedkope stedentrips

Een citytrip is de ideale manier een stad te leren kennen en zelf even de batterijen op te laden. Een welverdiende pauze in het hectische bestaan in de 21e eeuw. Helaas is het ook zo dat een stedentrip niet bepaald gratis is. Het vervoer moet geboekt worden, een hotel gevonden worden en ook ter plekke geeft u altijd nog wel wat geld uit. Goedkope stedentrips binnen Europa? Daarvoor moet u al snel het vliegtuig nemen en dat tikt ook aan. Gelukkig is er een alternatief. Waarom geen goedkope citytrips binnen Nederland maken?

Bekijk onze aanbiedingen

De voordelen van eigen land

Een vakantie in eigen land is een concept dat al enkele jaren in de lift zit. Bovendien is het een gegeven dat u in Nederland enkele van de mooiste steden van Europa terug kunt vinden. Deze goedkope stedentrips in Nederland vereisen enkel en alleen een plek om te slapen voor u kunt vertrekken. Dankzij de kleinschaligheid van ons landje bent u er zo. Bovendien is er ook geen aanpassing aan de lokale cultuur nodig. Snel, handig en goedkoop: als dat geen gouden combinatie is? Vanzelfsprekend hebt u ter plekke wel een verblijfplaats nodig. Wilt u het budget laag houden en toch in alle comfort overnachten tijdens uw goedkope stedentrip? Dan kan Van der Valk daar vast en zeker bij helpen.

Goedkope stedentrips met Van der Valk

De Van der Valk hotels vindt u vlak bij elke grote stad in Nederland en net over de grens met Duitsland. Bovendien kunt u voor goedkope stedentrips last minute een overnachting boeken in een van onze hotels. Daarnaast zijn er nog dagaanbiedingen en arrangementen om een goedkope stedentrip voor u te verzekeren. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement inclusief diner en u hoeft zich al geen zorgen meer te maken over het avondeten. Of misschien is een arrangement inclusief een bezienswaardigheid wel meer naar uw smaak? Kortom: er zijn tal van opties voor een goedkope stedentrip.

Goedkope stedentrips boeken? Houd de aanbiedingen en arrangementen van Van der Valk Exclusief in het oog en begin met pakken.

Meer informatie over onze hotels