Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Hotel deals

Trek om uzelf te verwennen in een hotel en de batterijen op te laden, maar valt het budget wat tegen? Dan hoeft u nog niet per se in te boeten op kwaliteit en luxe. Er zijn immers meer dan genoeg aantrekkelijke hotel deals te sluiten voor een goedkope overnachting, arrangementen aan een spotprijs en herinneringen voor het leven. Bij Van der Valk exclusief vindt u alleszins de beste hoteldeals bij Van der Valk terug.

Bekijk onze hotel deals

Voordelig en comfortabel verblijf

Hotel deals in Nederland zijn lekker veelzijdig. Een gezellige stedentrip ondernemen of even uitwaaien aan het strand? Een natuurgebied bezoeken of eerder een arrangement richting een pretpark? De hoteldeals bij Van der Valk lopen het hele jaar door en zijn veelzijdig. Kies bijvoorbeeld voor de dagaanbiedingen, de last minutes of een van de vele arrangementen. Voor een topverblijf in onze hotels dankzij de hotel deals.

Hotel deals: de faciliteiten

Een paar leuke hotel deals bij Van der Valk gevonden? Dan krijgt u er de vertrouwde comfort en luxe van Van der Valk gratis bij. Zo hebben de meeste van onze hotels beschikking over faciliteiten zoals een wellness, een zwembad en een fitness. Bovendien zijn ook onze restaurants populair in het hele land. Onze chefs werken uitsluitend met verse producten en vaak zit er tussen de hoteldeals ook lekker goedkoop tafelen tussen.

De Van der Valk garantie

Hotel deals bij Van der Valk? Met de regelmaat van de klok vindt u op Van der Valk Exclusief weer nieuwe aanbiedingen terug om tegen een spotprijs op reis te gaan. Kies tussen een comfort of economy-kamer, ga lekker genieten van de Live Cooking of van een à la carte diner of boek een e-bike-arrangement. Bij de hotel deals van Van der Valk krijgt u immers niet alleen een kamer voor een spotprijs, maar ook onze service er gratis bij.

Hotel deals boeken bij Van der Valk? Er zit tussen de dagaanbiedingen, arrangementen en meer altijd wel iets naar wens bij.

Meer informatie over onze hotels