Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Goes

Gepubliceerd op 12 juli 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Goes.

Vogels spotten en watersporten

Het Veerse Meer is Zeelands watersportparadijs. Hier is het mogelijk om te zwemmen, duiken, surfen, zeilen en kanoën. In het meer liggen maar liefst zeventien eilanden, waarvan er vijf speciaal voor vogels zijn. Vogelspotters kunnen onder andere smienten, nonnetjes en brilduikers zien.

Het Veerse Meer ligt op 10 km van het hotel.

(Valk)oesters

Ga vanuit Hotel Goes langs bij de Oesterij in Yerseke. Tijdens uw bezoek heeft u een uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde. Ontdek waar de echte Van der Valk-oester vandaan komt.

De Oesterij in Yerseke ligt op 15 km van het hotel.

‘Mooiste stad van Zeeland’

Veere, ook wel ‘het mooiste stadje van Zeeland’ genoemd, is zeker een bezoek waard. Het is een stad vol historie met veel bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Campveerse Toren, het oude stadhuis en museum De Schotse Huizen. Ook de haven is een mooie plek om te bezoeken. Hier lagen ooit rijk beladen schepen uit Schotland.

Veere ligt op 22 km van het hotel.

Vlissingen

De stad Vlissingen ligt op het Zeeuwse schiereiland Walcheren; een fantastische locatie voor wandelingen en fietstochten. Vlissingen is een levendige badplaats met veel strandpaviljoens waar u tijdens uw stranddag kunt lunchen en dineren.

Vlissingen ligt op 26 km van het hotel.

Slot Oostende

Slot Oostende is het oudste gebouw in Goes. Het heeft een lange geschiedenis en is een gebouw vol verhalen. Deskundige gidsen vertellen u hier graag meer over tijdens een rondleiding van een uur. Niet te vergeten: het slot kent een eigen bierbrouwerij, waar ze echte Slot Oostende-bier brouwen.

Slot Oostende ligt op 3,9 km van het hotel.

Het Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum houdt de herinnering aan de watersnoodramp in 1953 in leven en schenkt aandacht aan Nederlands’ eeuwige strijd met water. Hier hoort en leest u verhalen over de wederopbouw, over de Deltawerken en verhalen over waterveiligheid.

Het Watersnoodmuseum ligt op 27 km van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL GOES?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL GOES?

  • 3 x overnachting
  • 3 x ontbijt
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 3=2 arrangement.

Vanaf
€ 52,33
per persoon per nacht