Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Rotterdam-Blijdorp

Gepubliceerd op 14 december 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Rotterdam-Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp gaat u op ontdekkingsreis. U ontmoet allerlei dieren en planten van over de hele wereld. Leuk weetje: op 5 mei werd Aziatische olifant Radjik geboren en op 2 oktober Maleise tapir Krissy. Ga langs en bewonder deze kleine grote dieren.

Diergaarde Blijdorp ligt op <1 km afstand van het hotel.

Kralingse Plas

De Kralingse Plas is een belangrijke recreatieplek voor de stad Rotterdam. Maak een winterwandeling langs dit mooie, rustige water. Daarnaast is het gebied rondom de plas perfect om te sporten, zoals skaten, hardlopen, paardrijden of fietsen.

De Kralingse Plas ligt op 6 km afstand van het hotel.

Natuurhistorisch Museum

Dit museum hangt vol met vogels, vissen, reptielen, zoogdieren, schelpen, insecten en fossielen die in Nederland te vinden zijn. Het interactieve rariteitenkabinet laat u zien dat een stad óók natuur is en door de wisseltentoonstellingen ziet u hier altijd wat nieuws.

Het Natuurhistorisch Museum ligt op 5 km afstand van het hotel.

Miniworld Rotterdam

In de grootste overdekte miniatuurwereld van Nederland, België en Luxemburg voelt u zich net een reus. In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Bij het ontwaken, komen de 27.000 inwoners tot leven en ziet u hoe de treinen en vrachtwagens naar hun bestemming, de grootste miniatuurhaven van Europa, rijden.

Miniworld Rotterdam ligt op 3 km afstand van het hotel.

Maritiem Museum

Een scheepvaart- en havenmuseum in het centrum van Rotterdam. Hier leert u van alles over de invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Het museum neemt u mee door het verleden en het heden middels eigentijdse tentoonstellingen. Naast het luisteren naar de verhalen en het bekijken van de kunst, kunt u ook meedoen aan de vele activiteiten.

Het Maritiem Museum ligt op 5 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Rotterdam-Blijdorp?

Zelf op pad vanuit Hotel Rotterdam-Blijdorp?

  • 1/2x overnachting
  • 1/2x uitgebreid ontbijt
  • 1x bittergarnituur
  • 1x driegangenmenu
  • Gratis annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'Lekker weg in eigen land'-arrangement.

Vanaf
€ 75,00
per persoon