Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Schiphol

Gepubliceerd op 1 mei 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Schiphol.

Westeinderplassen

Vrijwel in de 'achtertuin' van Hotel Schiphol liggen de Westeinderplassen; een groot en uniek gebied waar u geniet van natuurschoon, watersporten of gewoon een ontspannen dag in het groen. Of het nu is om stoom af te blazen of juist om tot rust te komen, in dit veelzijdige recreatiegebied kan het allemaal. Laat u verrassen door dit vrijwel onontdekte plassengebied van de Randstad.

De Westeinderplassen liggen op 3km afstand van het hotel.

Haarlemmermeersebos

Vlakbij Hoofddorp ligt dit pareltje. Met 115 hectare valt er altijd iets nieuws te ontdekken in dit parkachtig gebied. Het Haarlemmermeersebos is een heuse trekpleister voor dagjesmensen, wandelaars, trimmers, fietsers, bootcampers, zwemmers, surfers, hondenbezitters, ruiters en sportvissers. Er is dus zeker een activiteit te vinden die aansluit bij uw wensen.

Het Haarlemmersmeersebos ligt op 11km afstand van het hotel.

Rijksmuseum

Met de shuttlebus van het hotel stapt u zó op de trein richting onze hoofdstad. Breng tijdens uw dagje Amsterdam een bezoek aan het Rijksmuseum. Met ruim 200 zalen gevuld met Nederlandse kunst en geschiedenis is er altijd iets nieuws te zien. De collectie van het museum omvat onder andere de wereldbekende werken van Rembrandt, Vermeer en Hals. Daarnaast beheert het museum een verzameling Delfts blauw, beeldhouwwerken, Aziatische kunst, prenten en andere belangrijke kunstobjecten.

Het Rijksmuseum ligt op 21km afstand van het hotel.

Rondvaart door de grachten

De ideale manier om Amsterdam te verkennen is toch wel vanaf de prachtige grachten. Met meer dan 100 grachten valt er genoeg te verkennen tijdens uw dagje uit. Huur een sloepje en ga zelf op pad of ga mee met één van de rondvaartboten. De gids vertelt u graag meer over de historie van de stad, bijvoorbeeld over de beroemde Amsterdamse koopmanshuizen. Waarom zijn deze zo smal en wat betekenen de wapens op het pand?

De binnenstad van Amsterdam ligt op 27km afstand van het hotel.

Shoppen

Amsterdam is een heus walhalla voor alle fashionista's. Kies tijdens uw volgende bezoek eens voor de bijzondere winkels en boetieks die te vinden zijn in de 9 Straatjes en de Jordaan. Shop de mooiste vintage producten en neem de origineelste cadeautjes mee voor de thuisblijvers. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk zijn dé plekken in de Jordaan voor een geslaagde dag shoppen.

De Jordaan ligt op 23km afstand van het hotel.

Artis

Bent u al eens in de oudste dierentuin van Nederland geweest? Naast natuur komen ook cultuur en erfgoed samen in Artis. Sta oog in oog met de vele diersoorten, ontdek de kleinste organismen in Micropia en reis door de ruimte in het planetarium. Dankzij de centrale ligging in de Plantagebuurt is Artis gemakkelijk met de auto of het openbare vervoer te bereiken.

Artis ligt op 27km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Schiphol?

Zelf op pad vanuit Hotel Schiphol?

  • 1 of 2 x overnachting
  • 1 of 2 x ontbijt
  • Gratis gebruik shuttleservice van en naar Schiphol
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de Super Special.

Vanaf
€ 42,50
per persoon per nacht