Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Leiden

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Voor uw verblijf in onze hotels geven wij u graag wat inspiratie. Deze keer maken we een dagindeling vol activiteiten die te doen zijn vanuit Hotel Leiden.

09.00 uur

09.00 uur

Fiets door de Bollenstreek

Pak de fiets of e-bike vanuit Hotel Leiden en volg de fietsroute door de bloemenvelden. U fietst langs verschillende dorpen, zoals Lisse, Noordwijk en langs de Kagerplassen. Geniet van de geuren en kleuren van de tulpenvelden.

Bekijk www.fietsknoop.nl voor meer informatie over de fietsroute, of klik hier.

13.00 uur

13.00 uur

Wandel door Leiden

Ontdek al het moois wat Leiden te bieden heeft met een wandeling door de stad. Met de wandelroute 'Leidse Loper' van VVV Leiden loopt u langs dertig bezienswaardigheden van Leiden, zoals de Burcht, het Stadhuis en de Waag. Deze wandelroute koopt u bij het VVV-kantoor van Leiden.

VVV Leiden ligt op 3 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Leiden?

Zelf op pad vanuit Hotel Leiden?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst*

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de voorjaarsdeal.

Vanaf €57,50 per persoon

Lees verder
14.00 uur

14.00 uur

Hortus botanicus

De Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland. Deze is aangelegd in 1590 en over de jaren uitgegroeid tot het groene hart van de stad. Na een bezoek drinkt u bij het Hortus Grand Café een lekkere kop koffie met gebak.

De Hortus botanicus ligt op 4 km afstand van het hotel.

15.30 uur

15.30 uur

Winkelen in de Breestraat

De Breestraat is een begrip in Leiden. In deze knusse straat winkelt u bij verschillende bekende merken en vindt u cafés en restaurants voor een korte pauze tussen het shoppen door. U steekt gemakkelijk door naar de Haarlemmerstraat, waar u nog meer winkels vindt.

De Breestraat ligt op 4 km afstand van het hotel.

19.00 uur

19.00 uur

Dineren op het terras

Na een drukke dag bent u vast toe aan een uitgebreid diner op het terras van Hotel Leiden aan de Oude Rijn. Geniet van de voorbijvarende boten, terwijl u de heerlijke gerechten proeft. Dineert u liever in de stad? In Leiden is er genoeg keuze aan restaurants met terrassen.