Direct naar de contentDirect naar de footer

Kijk mee in de extra vleugel van Hotel Dordrecht

Langs de A16 wordt hard gewerkt aan uitbreiding van Hotel Dordrecht. In de nieuwe vleugel worden 60 hotelkamers gerealiseerd, waaronder zes suites. Pal naast het hoofdgebouw verrijst de komende maanden een vijf etages tellende uitbreiding.

Gepubliceerd op 10 oktober 2022

Lees ook: 'Hotel Eindhoven-Best krijgt nu ook binnen vorm'

Contouren langzaam zichtbaar

Contouren langzaam zichtbaar

Het totaal aantal kamers gaat in één klap van 135 naar 200. En dat is hard nodig, zegt directielid Stefanie van der Valk. Afgelopen zomer zijn alle ondergrondse werkzaamheden afgerond en startte het plaatsen van de eerste betonwanden van de begane grond. Langzaamaan krijgen de etages vorm. Stefanie: ,,We hopen dat voor het eind van het jaar alle contouren van de nieuwbouw zichtbaar zijn.''

Via de loopbrug

Via de loopbrug

Via een loopbrug wandelen gasten straks van en naar het hoofdgebouw waar de restaurants en andere faciliteiten zich bevinden. Het grote à la carte-restaurant is volgens Stefanie toereikend om alle gasten te ontvangen. Ze vertelt: ,,Ten opzichte van het aantal kamers van nu is ons restaurant al zeer ruim. Vanaf oktober bieden we weer een brunch aan en vanaf volgend jaar live cooking.

De bouw van dichtbij meemaken?

De bouw van dichtbij meemaken?

  • 1/2x overnachten
  • 1/2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • *Kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Herfstdeal vanaf €95,- per persoon.

Veel beige en wittinten

Veel beige en wittinten

Over de sfeer in de nieuwe vleugel wil ze alvast kwijt: ,,Die zal heerlijk licht worden met veel beige en wittinten.'' Naar verwachting zal de nieuwe vleugel in juni 2023 worden opgeleverd.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg de bouwupdate-pagina van het hotel!

Klik hier