Direct naar de contentDirect naar de footer

Complimenten voor Hotel Schiphol A4

Met alleen nog wat laatste loodjes te gaan, zet Hotel Schiphol A4 een punt achter de grote verbouwing. Gasten slapen al in de nieuwe toren, de restaurants hebben de deuren geopend en ook de vergaderzalen zijn zo goed als klaar. ,,We zijn mega trots op wat er staat,” zegt Bill van der Valk.

Lees ook: 'Bouwupdate: Opening Hotel Schiedam'

Splinternieuw

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van vijftig kamers. Zodra die klaar zijn, heeft Schiphol A4 maar liefst 725 moderne en eigentijds hotelkamers ter beschikking. De brasserie is open en er wordt er volop ontbeten in het nieuwe ontbijtrestaurant en geluncht en gedineerd in het à la carte-restaurant.

,,Na twee jaar konden onze gasten eindelijk weer genieten van onze paasbrunch en de brunch voor Moederdag. Ditmaal in een splinternieuwe omgeving waar volop van werd genoten. We hebben zoveel mooie en leuke reacties ontvangen, echt heel gaaf,” zegt Bill van der Valk.

De omgeving van Hotel Schiphol ontdekken?

De omgeving van Hotel Schiphol ontdekken?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst*

Nazomerdeal vanaf €47,50 per persoon.

Uitzicht vanuit de hoteltoren

Die pluimen zijn er ook voor de hotelkamers. Nadat de slaapetages in de witte hoteltoren werden opengesteld voor proefslapers kunnen hotelgasten nu hier hun favoriete kamers boeken. Mét uitzicht op de groene omgeving en de tuinen van Hotel Schiphol A4 die in bloei staan. Binnenkort zijn ook de vergaderzalen gereed voor verhuur.

Bill: ,,We zijn blij dat de bouw van Hotel Schiphol A4 voortvarend is gegaan. Natuurlijk waren er hobbels te nemen, zoals de hele bouwwereld die in deze tijd meemaakt, maar het is gelukt. We gaan een nieuwe fase in en zijn heel blij om onze gasten te kunnen ontvangen in een omgeving die modern comfort, luxe en gezelligheid brengt.''