Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Almere

Gepubliceerd op 17 februari 2022

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Almere.

Oostvaardersplassen

In het prachtige natuurgebied van de Oostvaardersplassen komt u konikpaarden, edelherten en de bijzondere vogels tegen. Bij de twee bezoekerscentra kunt u met de verrekijkers de dieren van het gebied van dichtbij bekijken. Wandelen door het gebied doet u met de Hans Prins-route of fiets een rondje door het uitgestrekte moerasgebied.

De Oostvaardersplassen liggen op 11 km afstand van het hotel.

Floriade Expo 2022

Vanaf 14 april 2022 is de stad Almere een half jaar hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Je ontdekt hier oplossingen die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken en je geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit.

VVV Almere ligt op 4 km afstand van het hotel.

Minigolf

Bij Jumping Jack kunt u glow in the dark minigolfen. De neonverlichting maakt uw beleving tijdens het minigolfen extra leuk. In Jacks Magic Forest wandelt u via de vijftien holes door het magische bos, vol met draken en feeën.

Jumping Jack ligt op 5,5 km afstand van het hotel.

Fun Forest Almere

Voor een actieve dag uit kunt u in het klimbos van Fun Forest Almere terecht. Het klimpark heeft de langste zipline van Nederland en er is keuze uit zeven verschillende klimparcours, op verschillende hoogtes.

Fun Forest Almere ligt op 3 km afstand van het hotel.

Almere Jungle

In Dierenpark Almere Jungle vindt u een unieke combinatie van dierenopvang, een botanische tuin en zorg. Neem een kijkje bij het vleesetende plantenmoeras of bezoek de wasberen en stokstaartjes.

Almere Jungle ligt op 3,5 km afstand van het hotel.

Winkelen

Almere heeft een ruim opgezet winkelgebied met zo'n 400 winkels. In het deels overdekte centrum vindt u veel speciaalzaakjes, maar u kunt ook terecht bij de grote merken. Tussen het shoppen door kunt u neerstrijken bij koffietentjes en restaurants.

Almere Centrum ligt op 4,5 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Almere?

Zelf op pad vanuit Hotel Almere?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, wellness en fitness faciliteiten

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met de voorjaarsdeal.

Vanaf
€ 67,00
p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax