Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Goes

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Goes. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 13 oktober 2022

(Valk)oesters

(Valk)oesters

Ga vanuit Hotel Goes langs bij de Oesterij in Yerseke. Tijdens uw bezoek heeft u een uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde. Ontdek waar de echte Van der Valk-oester vandaan komt.

De Oesterij in Yerseke ligt op 15 km van het hotel.

‘Mooiste stad van Zeeland’

‘Mooiste stad van Zeeland’

Veere, ook wel ‘het mooiste stadje van Zeeland’ genoemd, is zeker een bezoek waard. Het is een stad vol historie met veel bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Campveerse Toren, het oude stadhuis en museum De Schotse Huizen. Ook de haven is een mooie plek om te bezoeken. Hier lagen ooit rijk beladen schepen uit Schotland.

Veere ligt op 22 km van het hotel.

Vlissingen

Vlissingen

De stad Vlissingen ligt op het Zeeuwse schiereiland Walcheren; een fantastische locatie voor wandelingen en fietstochten. Vlissingen is een levendige badplaats met veel strandpaviljoens waar u lekker kunt lunchen en dineren.

Vlissingen ligt op 26 km van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Goes?

Op pad vanuit Hotel Goes?

  • 3x overnachting voor de prijs van 2
  • 3x ontbijt

3=2 arrangement vanaf €52,33 per persoon.

Slot Oostende

Slot Oostende

Slot Oostende is het oudste gebouw in Goes. Het heeft een lange geschiedenis en is een gebouw vol verhalen. Deskundige gidsen vertellen u hier graag meer over tijdens een rondleiding van een uur. Niet te vergeten: het slot kent een eigen bierbrouwerij, waar ze echte Slot Oostende-bier brouwen.

Slot Oostende ligt op 3,9 km van het hotel.

Het Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum houdt de herinnering aan de watersnoodramp in 1953 in leven en schenkt aandacht aan Nederlands’ eeuwige strijd met water. Hier hoort en leest u verhalen over de wederopbouw, over de Deltawerken en verhalen over waterveiligheid.

Het Watersnoodmuseum ligt op 27 km van het hotel.

Beeld: Watersnoodmuseum