Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Harderwijk op de Veluwe

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Harderwijk op de Veluwe. Ga eropuit en ontdek!

Credits afbeeldingen: Heerlijk Harderwijk

Gepubliceerd op 19 december 2022

Lees ook: 'Wat te doen rondom Hotel Heerlen'

Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk

Voor wie op zoek is naar avontuur, is bij Klimbos Harderwijk aan het juiste adres. Het bos kent oneindig lange klimparcours en de Rollercoaster Zipline. De zipline gaat op hoge snelheid dwars door het bos, waardoor het net lijkt alsof u in een achtbaan zit. Voor de échte avonturiers is het daarnaast mogelijk een vrije val vanaf zestien meter hoog te maken.

Klimbos Harderwijk ligt op 600 m van het hotel.

Beekhuizerzand

Beekhuizerzand

Harderwijk ligt aan de rand van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Veluwe. Vanaf het hotel is het slechts drie kilometer wandelen naar zandverstuiving het Beekhuizerzand. Dit unieke gebied is een perfecte locatie voor hardlopers en mountainbikers, maar ook voor een gezellige picknick.

Beekhuizerzand ligt op 3km afstand van het hotel.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden

In 2012 is Staverden officieel uitgeroepen tot kleinste stad van de Benelux. Mogelijk is Staverden met haar 52 inwoners zelfs de kleinste stad ter wereld. Op het landgoed kunt u wandelen door de bosrijke omgeving om daarna een bezoek te brengen aan de brasserie en de witte pauwen.

Landgoed Staverden ligt op 9,7 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Harderwijk op de Veluwe?

Op pad vanuit Hotel Harderwijk op de Veluwe?

  • 1 of 2 x een overnachting in een luxe kamer
  • 1 of 2 x ontbijtbuffet
  • 1 x een driegangen keuzediner
  • 1 x bierproeverij bestaande uit 4 proefglaasjes bij Bierbrouwerij de Uddelaer

Veluws Bier, Tripel plezier arrangement vanaf €114,50 per persoon.

Stadsmuseum Harderwijk

Stadsmuseum Harderwijk

In Stadsmuseum Harderwijk leert u op een leuke manier over de geschiedenis van deze hanzestad. Het heeft een nieuwe vaste tentoonstelling: Pension Harderwijk I kamers vol verhalen, waar gasten verblijven die stuk voor stuk een stukje stadsgeschiedenis representeren. Ook leuk voor kinderen!

Stadsmuseum Harderwijk ligt op 3,5 km van het hotel.

Stadswandeling met gids

Stadswandeling met gids

U ontdekt Harderwijk pas écht met een stadswandeling met een gids! Deze gidsen zijn hier speciaal voor opgeleid en kunt u dus het hemd van het lijf vragen. In een uur tot anderhalf uur komt u van alles te weten over het rijke verleden, maar ook de toekomstplannen van de stad. De wandeling start vanaf het 'Oude Stadhuis'.

Het Oude Stadhuis ligt op 3 km van het hotel.