Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Harderwijk

Gepubliceerd op 28 mei 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Harderwijk.

Klimbos Harderwijk

Voor wie op zoek is naar avontuur, is bij Klimbos Harderwijk aan het juiste adres. Het bos kent oneindig lange klimparcours en de Rollercoaster Zipline. De zipline gaat op hoge snelheid dwars door het bos, waardoor het net lijkt alsof u in een échte achtbaan zit. Voor de échte avonturiers is het daarnaast mogelijk een vrije val van zestien meter hoog te maken.

Klimbos Harderwijk ligt op 600m van het hotel.

Beekhuizerzand

Harderwijk ligt aan de rand van Nederlands mooiste natuurgebied: de Veluwe. Vanaf het hotel is het slechts drie kilometer wandelen naar zandverstuiving het Beekhuizerzand. Dit unieke gebied is een perfecte locatie voor hardlopers en mountainbikers, maar ook voor een gezellige picknick.

Beekhuizerzand ligt op 3km afstand van het hotel.

Ermelosche Heide & de Schaapskooi

De Ermelosche Heide is een gebied van ruim 380 hectare grond en ligt tussen de kleinste stad Staverden en het dorp Ermelo. Over het landschap lopen verschillende (zand)paden voor een mooie wandeling of fietstour. De heide wordt onderhouden door grazende schapen, die iedere dag tussen 13.00-17.00 uur te bewonderen zijn op de route vanaf de heide naar de Schaapskooi.

De Ermelosche Heide ligt op 8,5 km afstand van het hotel.

Strand Horst

Strand Horst is een recreatiegebied van maar liefst zes kilometer lang en biedt volop mogelijkheden om te ontspannen. Denk aan: paintballen, (kite)surfen en varen. Bovendien bevinden zich aan het strand verschillende horecagelegenheden om wat te drinken en te eten.

Strand Horst ligt op 7,2 km afstand van het hotel.

Landgoed Staverden

In 2012 is Staverden officieel uitgeroepen tot de kleinste stad van de Benelux. Mogelijk is Staverden met haar 52 inwoners zelfs de kleinste stad ter wereld. Op het landgoed kunt u wandelen door de bosrijke omgeving, om daarna een bezoek te brengen aan de brasserie en de witte pauwen.

Landgoed Staverden ligt op 9,7 km afstand van het hotel.

Boulevard en stadsstrand

In het hoogseizoen is op de boulevard langs de stadsmuur van Harderwijk ruimte voor terrassen en activiteiten. Ook biedt het water ruimte voor watersportrecreanten om een boot aan te meren. Op steenworp afstand ligt stadsstrand Walhalla. Het eiland heeft een heerlijk zandstrand dat u uitnodigt om met de blote voeten het meer ‘het Wolderwijd’ in de lopen. Het water is overal kniediep, dus kinderen kunnen hier veilig spelen.

Stadsstrand Walhalla ligt op 3,5 km van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL HARDERWIJK?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL HARDERWIJK?

  • 1 of 2 x overnachting in een luxe kamer
  • 1 of 2 x ontbijt
  • 1 x driegangendiner
  • 1 x bierproeverij bestaande uit vier proefglaasjes bij bierbrouwerij de Uddelaer (u dient zelf te reserveren)
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'Veluws bier, Tripel plezier'-arrangement.

Vanaf
€ 83,00
per persoon