Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Leeuwarden

Gepubliceerd op 19 juni 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Leeuwarden.

Blokhuispoort

Tot december 2007 was de Blokhuispoort het huis van bewaring in Leeuwarden. Het huidige gebouw is in de negentiende eeuw gebouwd maar al sinds 1580 is deze plek als gevangenis gebruikt. Tegenwoordig leert u er meer over de rijke geschiedenis van de stad en het gebouw.

De Blokhuispoort ligt op 5km afstand van het hotel.

Centrum Leeuwarden

In Leeuwarden kunt u alle kanten op. Shop in de karakteristieke boetiekjes of plof neer op de gezellige terrassen. Wilt u Leeuwarden en de omgeving echt goed verkennen? Huur dan een e-sloep. U stapt bij het hotel op en kunt kiezen voor een tocht door de grachten van de stad of het nabijgelegen natuurgebied.

Het centrum van Leeuwarden ligt op 6km afstand van het hotel.

Fries Museum

Midden in het hart van bruisend Leeuwarden ligt het Fries Museum. Niet alleen de kunstwerken maar ook het gebouw zelf is een echte eyecatcher. Struin door dé culturele hotspot van het Noorden en laat u onderdompelen in Friesland.

Fries Museum op 6 km afstand van het hotel.

AquaZoo

Maak kennis met de vele diersoorten in AquaZoo Leeuwarden. Van capibara's, piranha's en walllaby's tot aan nijlkrokodillen, rode panda's en schildpadden. Leer alles over de bijzondere dieren tijdens één van de dagelijkse presentaties.

AquaZoo ligt op 12km afstand van het hotel.

De Alde Faenen

De Alde Faenen is één van de grootste moerasgebieden in West Europa. Dankzij het afwisselende landschap vindt u hier een grote diversiteit aan dieren en planten. Stap op de fiets, trek uw wandelschoenen aan of stap in een kano. Zo komt u op de mooiste plekjes van dit gebied.

De Alde Faenen ligt op op 18km afstand van het hotel.

Schiermonnikoog

Alles op het eiland zorgt voor ontspanning. Lekker uitwaaien op het strand, fietsen langs de kwelders of wandelen door de bossen. Tijdens een dagje Schiermonnikoog kunt u veel kilometers op het eiland afleggen.

De veerboot naar Schiermonnikoog ligt op 48km afstand van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL LEEUWARDEN?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL LEEUWARDEN?

  • 1 x overnachting
  • 1 x ontbijt
  • 1 x speciale koffie met gebak
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'City Break'-arrangement.

Vanaf
€ 64,50
p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax