Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Oostzaan-Amsterdam

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Oostzaan-Amsterdam. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 9 november 2022

Lees ook: 'Wat te doen rondom Hotel Den Haag-Nootdorp'

Lees verder
Klimpark Twiske

Klimpark Twiske

Het Twiske Oostzaan is het hart van de driehoek Amsterdam, Zaanstad en Purmerend. Het klimpark kent maar liefst zeven klimroutes, die u uitnodigen om van paal tot paal tussen de bomen te gaan. Gaat u voor vier meter hoog of durft u het aan om op twaalf meter hoogte te bomen door te gaan?

Klimpark Twiske ligt op 4 km afstand van het hotel.

Bezoek het HEMbrugterrein

Bezoek het HEMbrugterrein

Het HEMbrugterrein is een gebied van 42,5 hectare grond op de grens tussen Amsterdam en Zaandam. Op het terrein is er de mogelijkheid om te eten, drinken, winkelen, maar ook om een museum te bezoeken of binnen te kijken bij ambachtslieden.

Het HEMbrugterrein ligt op 5 km afstand van het hotel.

Foto: HEMbrugterrein

Zaandam

Zaandam

Niet ver van het hotel ligt Zaandam, de stad die bekendstaat om de Zaanse Schans, rivier de Zaan en de jaarlijkse Dam tot Dam hardloopwedstrijd van Amsterdam naar Zaandam. Bezoek het Czaar Peterhuisje, één van de oudste huisjes van Nederland of plan een middagje winkelen.

Zaandam ligt op 5 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Oostzaan-Amsterdam?

Op pad vanuit Hotel Oostzaan-Amsterdam?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x Zaanse Schans-card en plattegrond van de Zaanse Schans

Zaanse Schans arrangement €89,50 per persoon.

WONDR Experience

WONDR Experience

De WONDR Experience in Amsterdam is een museum vol belevenis, kleur en sensatie voor iedere leeftijd. Verschillende kamers zijn ingericht door kunstenaars: verdwaal in een wonderbaarlijke jungle of zwem in een bad vol marshmallows.

WONDR Experience ligt op 7 km afstand van het hotel.

Zaanse Schans

Zaanse Schans

Ervaar zelf het oer-Hollandse gevoel op de Zaanse Schans. Van molens tot oude ambachten en de iconische groene houten huizen: op de Zaanse Schans ziet u het allemaal. Leer meer over de geschiedenis van Nederland en de Zaanstreek. Wist u bijvoorbeeld dat dit een van de eerste industriegebieden van West-Europa is?

De Zaanse Schans ligt op 10 km afstand van het hotel.