Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Rotterdam-Blijdorp

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Rotterdam-Blijdorp. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 17 oktober 2022

Bezoek Diergaarde Blijdorp

Bezoek Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp gaat u op ontdekkingsreis. Hier ziet u allerlei dieren en planten van over de hele wereld. Leuk weetje: de dierentuin is uitgeroepen tot leukste uitje van Nederland 2022! Zeker een bezoek waard als u overnacht in Hotel Rotterdam-Blijdorp. Vanuit uw kamerraam ziet u de dierentuin al liggen.

Diergaarde Blijdorp ligt op <1 km afstand van het hotel.

Natuurhistorisch Museum

Natuurhistorisch Museum

Dit museum hangt vol met vogels, vissen, reptielen, zoogdieren, schelpen, insecten en fossielen die in Nederland te vinden zijn. Het interactieve rariteitenkabinet laat u zien dat een stad óók natuur is en door de wisseltentoonstellingen ziet u hier altijd wat nieuws.

Het Natuurhistorisch Museum ligt op 5 km afstand van het hotel.

Ontdek Miniworld Rotterdam

Ontdek Miniworld Rotterdam

In de grootste overdekte miniatuurwereld van Nederland, België en Luxemburg voelt u zich net een reus tussen de kleine inwoners. In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Bij het ontwaken, komen de 27.000 inwoners tot leven en ziet u hoe de treinen en vrachtwagens naar hun bestemming, de grootste miniatuurhaven van Europa, rijden.

Miniworld Rotterdam ligt op 3 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Rotterdam-Blijdorp?

Op pad vanuit Hotel Rotterdam-Blijdorp?

  • 1/2x overnachting
  • 1/2x uitgebreid ontbijt
  • 1x bittergarnituur en driegangendiner

Lekker weg in eigen land arrangement v.a. €92,50 per persoon.

Leer meer in het Maritiem Museum

Leer meer in het Maritiem Museum

Een scheepvaart- en havenmuseum in het centrum van Rotterdam. Hier leert u van alles over de invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Het museum neemt u mee door het verleden en het heden middels eigentijdse tentoonstellingen. Naast het luisteren en bekijken, kunt u ook meedoen aan de vele activiteiten.

Het Maritiem Museum ligt op 5 km afstand van het hotel.

*De afbeelding is een voorbeeld van een maritiem schip.

Alexandrium Shopping Center

Alexandrium Shopping Center

Winkelgebied Alexandrium Shopping Center is het grootste winkelcentrum van Rotterdam. Het winkelgebied bestaat uit drie delen: het Alexandrium Shopping Center, het Alexandrium Megastores en Alexandrium Woonmall. Met 140 winkels aan mode-, beauty- en lifestyle producten kunt u uw geluk niet op!

Alexandrium Shopping Center ligt op 11 km afstand van het hotel.