Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Schiphol

Gepubliceerd op 4 oktober 2022

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Schiphol. Ga eropuit en ontdek!

Ontdek de Westeinderplassen

Ontdek de Westeinderplassen

Vrijwel in de 'achtertuin' van Hotel Schiphol liggen de Westeinderplassen; een groot en uniek gebied waar u geniet van natuurschoon, watersporten of gewoon een ontspannen dag in het groen. Laat u verrassen door dit vrijwel onontdekte plassengebied van de Randstad.

De Westeinderplassen liggen op 3 km afstand van het hotel.

Foto: Kenneth Stamp

Haarlemmermeerse Bos

Haarlemmermeerse Bos

Vlakbij Hoofddorp ligt dit prachtige bos. Met 115 hectare valt er altijd iets nieuws te ontdekken in dit parkachtig gebied. Het Haarlemmermeerse Bos is een heuse trekpleister voor dagjesmensen, wandelaars, trimmers, fietsers, bootcampers, zwemmers, surfers, hondenbezitters, ruiters en sportvissers.

Het Haarlemmermeerse Bos ligt op 11 km afstand van het hotel.

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Breng tijdens uw dagje Amsterdam een bezoek aan het Rijksmuseum. De collectie van het museum omvat onder andere de wereldbekende werken van Rembrandt, Vermeer en Hals. Daarnaast beheert het museum een verzameling Delfts blauw, beeldhouwwerken, Aziatische kunst, prenten en andere belangrijke kunstobjecten.

Het Rijksmuseum ligt op 21 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Schiphol ontdekken?

Zelf op pad vanuit Hotel Schiphol ontdekken?

  • 1/2x overnachting
  • 1/2x uitgebreid ontbijt
  • gratis parkeren en gratis shuttleservice

Deluxe superspecial vanaf €62,50 per persoon.

Shoppen

Shoppen

Amsterdam is een heus walhalla voor alle winkeliefhebbers. Shop de mooiste vintage producten en neem de origineelste cadeautjes mee voor de thuisblijvers in de 9 Straatjes en de Jordaan. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk zijn dé plekken in de Jordaan voor een geslaagde dag shoppen.

De Jordaan ligt op 23 km afstand van het hotel.

Artis

Artis

Bent u al eens in de oudste dierentuin van Nederland geweest? Naast natuur komen ook cultuur en erfgoed samen in Artis. Sta oog in oog met de vele diersoorten, ontdek de kleinste organismen in Micropia en reis door de ruimte in het planetarium. Dankzij de centrale ligging in de Plantagebuurt is Artis gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.

Artis ligt op 27 km afstand van het hotel.