Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes vanuit Hotel Zwolle

Gepubliceerd op 3 juli 2021

In de buurt van onze hotels is van alles te beleven. Van mooie natuur tot knusse steden. Wij geven u graag wat inspiratie voor tijdens uw verblijf. Deze week plannen we een dagje weg vanuit Hotel Zwolle.

Centrum Zwolle

Het gezellige centrum van de historische Hanzestad heeft u veel te bieden. Shop bijvoorbeeld in de karakteristieke boetiekjes en bekende warenhuizen. Of verken de stad tijdens een vaartocht door de grachten. Zo krijgt u alle mooie plekken van Zwolle te zien.

Het centrum van Zwolle ligt op 5 km van het hotel.

Museum de Fundatie

Dwaal uren langs de prachtige werken van onder andere Chagall, Mondriaan en Van Gogh. De collectie van het museum begon ooit met de eclectische verzameling van Dirk Hannema, de voormalig directeur van Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Inmiddels is de collectie uitgebreid met wereldberoemde kunst van eigen bodem en internationale kunstenaars.

Museum de Fundatie ligt op 6 km van het hotel.

De Peperbus

Misschien wel het meest bekende icoon uit Zwolle, de Peperbus. Heeft u geen last van hoogtevrees? Beklim dan de 234 treden van de Peperbus en wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad en haar monumenten.

De Peperbus ligt op 6 km afstand van het hotel.

De Zwarte Dennen

Zoek tijdens de zomer de verkoeling op van de waterplas in recreatiegebied Zwarte Dennen. Trekt u liever uw wandelschoenen aan? In het bos zijn meerdere wandelroutes uitgezet. Voor de kleinste bezoekers is er ook een doolhof, herriehut en kleurenkamer.

De Zwarte Dennen ligt op 15 km afstand van het hotel.

Giethoorn

Ervaar het Venetië van het Noorden vanuit Hotel Zwolle. Ontdek zelf waarom toeristen jaarlijks massaal naar Giethoorn trekken tijdens een bezoek aan Nederland. Vergeet niet om ook gelijk langs Nationaal Park de Weerribben te gaan.

Giethoorn ligt op 30 km afstand van het hotel.

Walibi Holland

Krijgt u een kick van de hoogste en snelste achtbanen? Dan kunt u een bezoek aan Walibi Holland eigenlijk niet overslaan. Ook wanneer u het liever iets rustiger aan doet is er een spectaculaire attractie te vinden. Trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin's Magic Castle.

Walibi Holland ligt op 35 km afstand van het hotel.

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL ZWOLLE?

ZELF OP PAD VANUIT HOTEL ZWOLLE?

  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijt
  • Late check-out tot 13.00 uur*
  • Gratis upgrade naar superior kamer
  • Gratis annuleren tot 12:00 uur op de dag van aankomst

Verken de omgeving en kom daarna volledig tot rust in het hotel met het 'VIP-upgrade'-arrangement.

Vanaf
€ 54,50
p.p.p.n. (o.b.v. 2 personen op een kamer) excl. citytax