Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Amsterdam Zuidas

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Amsterdam Zuidas.

09.15 uur

09.15 uur

Van Gogh Museum

Bezoek het Van Gogh Museum en leer over het leven van een van Nederlands bekendste kunstschilders. Hier bewondert u zijn meesterwerken en leest u de brieven die hij schreef aan zijn broer en vrienden. Naast de vaste collectie ziet u ook tijdelijke tentoonstellingen van zowel Van Gogh's werken als van zijn tijdgenoten.

Het Van Gogh Museum ligt op 4 km afstand van het hotel.

11.30 uur

11.30 uur

Struinen over de Albert Cuypmarkt

Op de grootste openluchtmarkt van Europa met zo'n 260 kramen vindt u van alles. Van verse producten tot boeken en kleding. Struin over de markt, net als de locals, en proef de gemoedelijke sfeer in het hart van de Pijp.

De Albert Cuypmarkt ligt op 3 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Amsterdam Zuidas?

Zelf op pad vanuit Hotel Amsterdam Zuidas?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, wellness en fitness faciliteiten

Boek nu de zomerdeal vanaf €64,50 per persoon.

Boek nu
14.00 uur

14.00 uur

Dierenpark Artis

In de oudste dierentuin van Nederland komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Sinds de opening in 1838 is Artis uitgegroeid tot een dierenpark met 750 verschillende diersoorten, 300 soorten bomen en monumentale gebouwen. Geniet van de groene oase van rust middenin de stad en luister naar de verhalen van de dierenverzorgers over de dieren.

Dierenpark Artis ligt op 5 km afstand van het hotel.

16.00 uur

16.00 uur

Shoppen in Amsterdam Zuid

Winkelen doet in het grootste winkelcentrum van Amsterdam: het Gelderlandplein. Hier shopt u voor kleding, sieraden en lifestyle bij de bekende merken. Voor een pauze tijdens het winkelen, kunt u terecht bij een van de eetgelegenheden. Ook is er een grote foodmarket voor Japanse en Koreaanse levensmiddelen.

Het Gelderlandplein ligt op 1 km afstand van het hotel.

19.00 uur

19.00 uur

Wandel door het Amstelpark

Ontsnap aan de drukte van de stad tijdens een wandeling in het groene Amstelpark vlakbij het hotel. Ontdek de verschillende tuinen zoals de Orangerie en de Rododendronvallei of breng een bezoek aan de kinderboerderij.

Het Amstelpark ligt op 1 km afstand van het hotel.

Foto:​ Arthena