Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Assen

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Assen.

11.00

11.00

Archeologie in het Drents Museum

Dit museum is beroemd om haar internationale tentoonstellingen over archeologie, kunst en geschiedenis. Het Drents Museum heeft ook een indrukwekkende eigen collectie. Deze is gericht op archeologie, figuratieve kunst en Drentse cultuurgeschiedenis.

Het Drents Museum ligt op 3,5 km afstand van het hotel.

13.30 uur

13.30 uur

TT Circuit Assen

Op dit circuit in Assen worden voor de MotoGP, het WK Superbike, en de toerwagenkampioenschap DTM gereden. Bezoek een van de vele evenementen die worden georganiseerd óf race zelf een rondje op het circuit.

Het TT Circuit Assen ligt op 8 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Assen?

Zelf op pad vanuit Hotel Assen?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, wellness en fitnessfaciliteiten

Boek nu de nazomerdeal vanaf €52,- per persoon.

Boek nu
14.30 uur

14.30 uur

Bezoek het Hunebedcentrum

Maak een reis door de tijd tijdens uw bezoek. Hier ziet u hoe de mensen leefden in hun huizen en boerderijen. Dichtbij ligt het grootste hunebed van Nederland, D27. Hunebedden dichterbij het hotel bezoeken? Bezoek dan hunebedden D15 in Loon en D16 in Balloo.

Het Hunebedcentrum ligt op 24 km afstand van het hotel.

16.00

16.00

Winkelen in Assen

Er is voor elk wat wils wanneer het aankomt op shoppen in Assen. In het noordelijke deel van de stad vindt u de grote bekende merken voor kleding en lifestyle. De bijzondere boetieks vindt u in het zuidelijke deel van Assen.

Het centrum van Assen ligt op 4 km afstand van het hotel.

19.30

19.30

Wandeling door het Asserbos

Maak na uw diner in Hotel Assen een wandeling door een van de oudste bossen van Nederland. Nog zo'n tien hectare van het bos is nog oerbos, dat zich heeft ontwikkeld zonder menselijke invloed. Aan de rand van het bos ligt het Asser Hertenkamp, wat in 1850 is ingericht voor de koningsherten die u er nog steeds vindt.

Het Asserbos ligt op 3,5 km afstand van het hotel.