Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Avifauna

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Avifauna. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 15 september 2022

09.30 uur

09.30 uur

Zwembad de Hoorn

Neem een duik in zwembad De Hoorn en begin uw ochtend fris. Dit subtropische zwembad heeft een peuterbad, doelgroepenbad, glijbanen en duikplanken. Al met al: alles voor uren waterpret!

Zwembad de Hoorn ligt op <1 km afstand van het hotel.

11.00 uur

11.00 uur

Park Rijnstroom

Aan de Oude Rijn ligt Park Rijnstroom. Dit is een groene oase waar het prachtig wandelen is door al haar waterpartijen en verschillende paden. Bovendien vindt u hier het Parktheater, het oudste theater van Alphen aan den Rijn, waar u terecht kunt voor muziek, cabaret, toneel en familievoorstellingen.

Park Rijnstroom ligt op 6 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Avifauna?

Zelf op pad vanuit Hotel Avifauna?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner
  • 1x koffie en gebak

'Ontdek Avifauna'-arrangement vanaf €84,- per persoon.

Boek nu
13.00 uur

13.00 uur

Naturalis

Naturalis is een natuurhistorisch museum én onderzoeksinstituut in Leiden. Alle leeftijden leren hier meer over de wonderlijke wereld van de natuur. Naast dat de tentoonstellingen prachtig zijn om te zien, is het gloednieuwe gebouw ook niet mis. Bovendien zetten de wetenschappers zich dagelijks in voor het beschrijven, begrijpen en behouden van biodiversiteit.

Naturalis ligt op 20 km afstand van het hotel.

Beeld: Naturalis Biodiversity Center - Mike Bink Fotografie

15.30 uur

15.30 uur

Borreltijd

Na al het gezwem en de ontdekkingstocht in Naturalis is het tijd om even te ontspannen. Klets bij en geniet in het centrum van Alphen aan den Rijn tijdens een borrel. Aan de verschillende pleinen zitten verschillende horecagelegenheden waar u kunt neerstrijken voor iets lekkers.

Het centrum van Alphen aan den Rijn ligt op 1,5 km afstand van het hotel.

20.00 uur

20.00 uur

Bowling Alphen

Niets is leuker dan een avond bowlen op een koude herfstdag. Neem uw partner, vrienden of familie mee voor een avondje ballen gooien en genieten van een drankje en lekkere snacks. Wie is de beste bowler?

Bowling Alphen ligt op 3,5 km afstand van het hotel.