Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Avifauna

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Avifauna. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 15 september 2022

Lees ook: 'Wat te doen rondom Hotel Utrecht'

Zwembad de Hoorn

Zwembad de Hoorn

Neem een duik in zwembad De Hoorn en begin uw ochtend fris. Dit subtropische zwembad heeft een peuterbad, doelgroepenbad, glijbanen en duikplanken. Al met al: alles voor uren waterpret!

Zwembad de Hoorn ligt op <1 km afstand van het hotel.

Park Rijnstroom

Park Rijnstroom

Aan de Oude Rijn ligt Park Rijnstroom. Dit is een groene oase waar het prachtig wandelen is door al haar waterpartijen en verschillende paden. Bovendien vindt u hier het Parktheater, het oudste theater van Alphen aan den Rijn, waar u terecht kunt voor muziek, cabaret, toneel en familievoorstellingen.

Park Rijnstroom ligt op 6 km afstand van het hotel.

Naturalis

Naturalis

Naturalis is een natuurhistorisch museum én onderzoeksinstituut in Leiden. U leert hier meer over de wonderlijke wereld van de natuur. De wetenschappers zetten zich dagelijks in voor het beschrijven, begrijpen en behouden van biodiversiteit. Naast dat de tentoonstellingen prachtig zijn om te zien, is het gloednieuwe gebouw ook niet mis.

Museum Naturalis ligt op 20 km afstand van het hotel.

Beeld: Naturalis Biodiversity Center - Mike Bink Fotografie

Op pad vanuit Hotel Avifauna?

Op pad vanuit Hotel Avifauna?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x driegangendiner
  • 1x koffie en gebak

Ontdek Avifauna arrangement vanaf €94,- per persoon.

Borreltijd

Borreltijd

Na al het gezwem en de ontdekkingstocht in Naturalis is het tijd om even te ontspannen. Klets bij en geniet in het centrum van Alphen aan den Rijn tijdens een borrel. Aan de verschillende pleinen zitten verschillende horecagelegenheden waar u kunt neerstrijken voor iets lekkers.

Het centrum van Alphen aan den Rijn ligt op 1,5 km afstand van het hotel.

Bowling Alphen

Bowling Alphen

Niets is leuker dan een avond bowlen op een koude herfstdag. Neem uw partner, vrienden of familie mee voor een avondje ballen gooien en genieten van een drankje en lekkere snacks. Wie is de beste bowler?

Bowling Alphen ligt op 3,5 km afstand van het hotel.