Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Den Haag-Nootdorp

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Den Haag-Nootdorp.

10.15 uur

10.15 uur

Beklim de Nieuwe Kerk in Delft

Hier bevindt zich de Koninklijke grafkelder en het imposante grafmonument van Willem van Oranje. Beklik de toren van de Nieuwe Kerk en geniet na de klim kijkt u op 85 meter hoogte uit over de stad. Bij goed weer ziet u de skyline van Rotterdam en Den Haag.

De Nieuwe Kerk ligt op 4,5 km afstand van het hotel.

12.00 uur

12.00 uur

Lunchen op de Grote Markt

Aan dit plein middenin Den Haag bevinden zich vele restaurants en cafés waar u terecht kunt voor een lekkere lunch. Neem hierna nog even een kijke bij het standbeeld van het iconische stripkarakter Haagse Harry.

De Grote Markt ligt op 9 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Den Haag-Nootdorp?

Zelf op pad vanuit Hotel Den Haag-Nootdorp?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x e-chopperverhuur

Boek nu het e-chopperarrangement vanaf €99,50 per persoon

Boek nu
13.30 uur

13.30 uur

Hollandse meesters in het Mauritshuis

In het prachtige monumentale pand naast het Binnenhof ziet u een collectie van kunstwerken uit de Gouden Eeuw. Bewonder het schilderij 'Meisje met de Parel' van schilder Vermeer en schilderij 'De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp' van schilder Rembrandt. Ook ziet u er de tentoonstelling 'In volle bloei', ter ere van het 200-jarig bestaan van het museum.

Het Mauritshuis ligt op 8,5 km afstand van het hotel.

16.00 uur

16.00 uur

Shoppen in de Haagse binnenstad

Voor een middagje shoppen moet u in het centrum van Den Haag zijn. In de verschillende straten vindt u de kleding- en lifestylewinkels van de bekende merken. Via de Passage loopt u richting de Hoogstraat, waar u boetieks en de luxe merken vindt.

Het centrum van Den Haag ligt op 8,5 km afstand van het hotel.

18.30 uur

18.30 uur

Zonsondergang op het Zuiderstrand

Aan het einde van de dag geniet u van de zonsondergang vanaf het Zuiderstrand. Op dit rustigere strand van Den Haag tussen Kijkduin en Scheveningen komt u tot rust met een strandwandeling. Neem voor een borrel plaats op de terrassen van één van de vele strandtenten.

Het Zuiderstrand ligt op 14,5 km afstand van het hotel.