Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Hengelo

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Hengelo.

09.30 uur

09.30 uur

Ontdek Hengelo met een stadswandeling

Begin de dag met een stadswandeling door de binnenstad van Hengelo langs bijvoorbeeld de Sint Lambertuskerk. Tijdens deze tocht leert u alles over het ontstaan, de architectuur en wederopbouw van de stad. De stadswandeling van ongeveer één uur download u gratis op de website van uitinhengelo.nl.

De binnenstad ligt op 4 km afstand van het hotel.

11.30 uur

11.30 uur

Shoppen in het centrum

Dwaal door de zijstraten van de Enschedesestraat en ontdek de boetieks en speciaalzaken van Hengelo. Na het shoppen komt u op adem onder het genot van een lekkere lunch of kop koffie met gebak op een van de vele terrasjes, van bijvoorbeeld het Burgemeester Jansenplein.

De binnenstad ligt op 4 km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Hengelo?

Zelf op pad vanuit Hotel Hengelo?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad, wellness en fitness faciliteiten

Boek de voorjaarsdeal vanaf €52,50 per persoon.

Boek nu
14.00 uur

14.00 uur

Oyfo Techniekmuseum

In de oude fabriek van Hazemeijer leert u over de mens en techniek. Zo ziet u hoe de wereld verandert door technologie, stoommachines en smartphones. Ga op ontdekkingstocht door dit interactieve museum.

Het Oyfo Techniekmuseum ligt op 4 km afstand vanaf het hotel.

16.00 uur

16.00 uur

Verken Landgoed Twickel

Vlakbij het Twenste stadje Delden vindt u het prachtige Landgoed Twickel van 4000 hectare groot. Hier bevinden zich historische boerderijen, siertuinen en de Oranjerie. Het kasteel is beperkt open voor rondleidingen, maar zeker de moeite waard om te bezoeken.

Landgoed Twickel ligt op 8 km afstand vanaf het hotel.

19.30 uur

19.30 uur

Geniet van een voorstelling in de schouwburg

Voor een avond entertainment bent u bij Schouwburg Hengelo aan het juiste adres. Met een aantrekkelijk programma van voorstellingen en concerten in allerlei genres is er elke avond iets te beleven.

Schouwburg Hengelo ligt op 4 km afstand van het hotel.