Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Hengelo

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Hengelo. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 18 januari 2023

Doe een stadswandeling

Doe een stadswandeling

Begin de dag met een stadswandeling door de binnenstad van Hengelo. Tijdens deze tocht leert u alles over het ontstaan, de architectuur en wederopbouw van de stad. De stadswandeling van ongeveer één uur kunt u hier downloaden.

De binnenstad ligt op 4 km afstand van het hotel.

Foto: Sint Lambertuskerk

Shoppen in het centrum

Shoppen in het centrum

Dwaal door de zijstraten van de Enschedesestraat en ontdek de boetieks en speciaalzaken van Hengelo. Na het shoppen komt u op adem onder het genot van een lekkere lunch of kop koffie met gebak op een van de vele terrasjes, van bijvoorbeeld het Burgemeester Jansenplein.

De winkelstraten liggen op 4 km afstand van het hotel.

Oyfo Techniekmuseum

Oyfo Techniekmuseum

In de oude fabriek van Hazemeijer leert u over de mens en techniek. Zo ziet u hoe de wereld verandert door technologie, stoommachines en smartphones. Ga op ontdekkingstocht door dit interactieve museum.

Het Oyfo Techniekmuseum ligt op 4 km afstand vanaf het hotel.

Op pad vanuit Hotel Hengelo?

Op pad vanuit Hotel Hengelo?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x driegangen keuzemenu incl. 1x consumptie (tapbier, huiswijn of fris) en 1x kop koffie

Short Break arrangement vanaf €95,- p.p.

Ontdek Landgoed Twickel

Ontdek Landgoed Twickel

Vlakbij het Twenste stadje Delden vindt u het prachtige Landgoed Twickel met maar lieft 4000 hectare aan grond. Bewonder de historische boerderijen, siertuinen en de Oranjerie die zich op het landgoed bevinden. Het kasteel is beperkt open voor rondleidingen, maar zeker de moeite waard om te bezoeken.

Landgoed Twickel ligt op 8 km afstand vanaf het hotel.

Avondje Schouwburg

Avondje Schouwburg

Voor een avond entertainment bent u bij Schouwburg Hengelo aan het juiste adres. Met een aantrekkelijk programma van voorstellingen en concerten in allerlei genres is er elke avond iets te zien.

Schouwburg Hengelo ligt op 4 km afstand van het hotel.