Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Leiden

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Leiden. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 24 oktober 2022

Bezoek museum Naturalis

Bezoek museum Naturalis

In Naturalis komt u alles te weten over de wonderlijke wereld van de natuur. Jong en oud gaat op ontdekkingstocht door verschillende tentoonstellingszalen. Wandel door de IJstijd en neem een kijkje bij T-rex Trix.

Museum Naturalis ligt op 2,5 km van het hotel.

Wandel door Leiden

Wandel door Leiden

Ontdek al het moois wat Leiden te bieden heeft met een wandeling door de stad. Met de wandelroute 'Leidse Loper' van VVV Leiden loopt u langs dertig bezienswaardigheden van Leiden, zoals de Burcht, het Stadhuis en de Waag. Deze wandelroute koopt u bij het VVV-kantoor van Leiden.

VVV Leiden ligt op 3 km afstand van het hotel.

Ontdek in de Hortus botanicus

Ontdek in de Hortus botanicus

De Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland. Deze is aangelegd in 1590 en over de jaren uitgegroeid tot het groene hart van de stad. Na een bezoek drinkt u bij het Hortus Grand Café een lekkere kop koffie met gebak.

De Hortus botanicus ligt op 4 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Leiden?

Op pad vanuit Hotel Leiden?

  • 2x overnachting(en)
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 1x driegangenkeuzediner
  • 1x stadswandeling en minibreak

Ontdek Leiden arrangement vanaf €94,- per persoon.

Winkelen in de Breestraat

Winkelen in de Breestraat

De Breestraat is een begrip in Leiden. In deze knusse straat winkelt u bij verschillende bekende merken en vindt u cafés en restaurants voor een korte pauze tussen het shoppen door. U steekt gemakkelijk door naar de Haarlemmerstraat, waar u nog meer winkels vindt.

De Breestraat ligt op 4 km afstand van het hotel.

Show in de Leidse Schouwburg

Show in de Leidse Schouwburg

Sluit uw dag af met een van de fantastische optredens in de Leidse Schouwburg. Van klassieke muziek tot aan cabaret: er is voor elk wat wils. Nagenieten? Dat kan na de show met een stadwandeling. De Leidse grachten zijn prachtig om te zien in het donker.

De Leidse Schouwburg ligt op 4 km afstand van het hotel.