Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Middelburg

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Wij geven u graag tips voor uw verblijf. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Middelburg.

09.00 uur

09.00 uur

Fiets door het Zeeuwse landschap

Stap op de e-bike of fiets en maak een fietstocht door de omgeving rondom Middelburg. Fiets door het afwisselende landschap richting Vlissingen en langs de Westerschelde.

Bekijk www.fietsknoop.nl voor meer informatie over fietsroutes.

11.00 uur

11.00 uur

Winkelen in de stad

Struin door het historische centrum van de stad, door de Segeerstraat en de Langeviele en ontdek de verschillende lokale winkels en boetieks. In de grootste winkelstraat Lange Delft vindt u de bekendere merken.

Het centrum van Middelburg ligt op km afstand van het hotel.

Zelf op pad vanuit Hotel Middelburg?

Zelf op pad vanuit Hotel Middelburg?

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Kosteloos annuleren tot 12.00 uur op de dag van aankomst

Herfstdeal vanaf €79,75 per persoon.

13.30 uur

13.30 uur

Bezoek het Zeeuws Museum

Ontdek een andere kant van Zeeland tijdens uw bezoek aan het Zeeuws Museum. Dit museum is gevestigd in een oude abdij van Middelburg uit de twaalfde eeuw. Hier ziet u traditionele Zeeuwse klederdracht, wandtapijten en hedendaagse kunst.

Het Zeeuws Museum ligt op 4,5 km afstand van het hotel.

15.30 uur

15.30 uur

Bierproeverij

Proef het lokale bier van Middelburg tijdens een proeverij in de stadsbrouwerij. Deze proeverij stelt u zelf naar wens samen. Er is keuze uit de verschillende soorten bieren die er worden gebrouwen. Vanachter het glas ziet u de brouwerij en hoe het brouwproces in werking gaat.

Stadsbrouwerij Middelburg ligt op 3,5 km afstand van het hotel.

19.30 uur

19.30 uur

Plein 1940

Na een heerlijk diner in Hotel Middelburg kunt u eropuit naar Plein 1940. In het centrum van de stad vindt u verschillende bars en restaurants met terrassen. Sluit de dag af met een heerlijk bockbiertje of glas wijn.

Plein 1940 ligt op 4 km afstand van het hotel.