Direct naar de contentDirect naar de footer

Wat te doen rondom Hotel Tilburg

In de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels is er veel te doen. Deze keer plannen we een dag vol activiteiten vanuit Hotel Tilburg. Ga eropuit en ontdek!

Gepubliceerd op 9 november 2022

Wandelen door het Spoorpark

Wandelen door het Spoorpark

Maak een wandeling door het bijzondere stadspark van Tilburg. Mede door de inzet en ideeën van de Tilburgers is van dit voormalig braakliggend terrein een 'droompark' gemaakt. Beklim de Kempentoren en geniet van het uitzicht over de stad vanaf 37 meter hoogte.

Het Spoorpark ligt op 5 km afstand van het hotel.

Beeld: Het Spoorpark

Winkel in het Dwaalgebied

Winkel in het Dwaalgebied

In het Dwaalgebied, een verzameling aan knusse straten, vindt u tussen de herenhuizen unieke kledingwinkels, speciaalzaken en lunchrooms. Shopt u liever bij de bekende merken, dan moet u in de Heuvelstraat zijn.

Het Dwaalgebied ligt op 6 km afstand van het hotel.

Bezoek Bibliotheek LocHal

Bezoek Bibliotheek LocHal

Bibliotheek LocHal ligt midden in de stad in de Spoorzone, een gebied van 75 hectare aan het spoor. Het gebouw is in 2020 uitgeroepen tot Beste Bibliotheek van Nederland. In de Spoorzone vindt u verschillende horecagelegenheden voor een lekkere lunch.

De Spoorzone ligt op 4,5 km afstand van het hotel.

Op pad vanuit Hotel Tilburg?

Op pad vanuit Hotel Tilburg?

  • 1/2x overnachting
  • 1/2x uitgebreid ontbijt
  • 1x driegangendiner
  • 1x wandelroute Tilburg

Citybreak arrangement vanaf €124,50 per persoon.

Dolen in de Meta Maze

Dolen in de Meta Maze

Loop door meer dan veertig kamers vol mysterieuze objecten en doorgangen en ga op ontdekking door het surrealistische kunstdoolhof. Na afloop kunt u terecht bij de rooftop bar en restaurant van Doloris. Hier geniet u van verschillende streetfood gerechten en van het uitzicht over Tilburg.

Doloris Meta Maze ligt op 6,5 km afstand van het hotel.

Proef het bier van La Trappe

Proef het bier van La Trappe

Hier wordt sinds 1884 het beroemde La Trappe-bier gebrouwen door de monniken van Abdij de Koningshoeven. De brouwerij heeft een proeflokaal en parkachtige tuin, waar u na een rondleiding geniet van het bier.

Bierbrouwerij de Koningshoeven ligt op 1,5 km afstand van het hotel.