Direct naar de contentDirect naar de footer

Achter de schermen bij Valk Digital

Bij Valk Digital bedenken, bouwen en optimaliseren wij alle websites, webshops, communicatie, campagnes en apps voor de Valk Exclusief-groep. Voor onze gasten en voor al onze collega's! Denk aan de Valk Exclusief-app, socialmediakanalen, maar ook aan de Valk Work-app.

Uitbreiding hoofdkantoor

Door de groei van het team kwamen we werkruimte tekort en sinds maart is het nieuwe gedeelte van het kantoor opgeleverd. Er zijn nu twee nieuwe ruimtes waarin het team kan werken, maar ook nieuwe flexplekken.

Flamingo University

Tijdens de verbouwing van ons kantoor is de Flamingo University verhuisd naar een nieuwe ruimte. Deze ruimte wordt gebruikt voor meetings en vergaderingen, maar ook voor het geven van trainingen.

Afdelingen van Valk Digital

Marketing

Binnen het marketingteam zijn er verschillende subteams, zoals e-mailmarketing, social, creatie en performance. Elk subteam zorgt er via haar eigen kanalen voor dat onze gasten op de hoogte blijven van de laatste acties, arrangementen en updates over de veranderingen rondom onze hotels. Zo zorgen we ervoor dat er steeds meer gasten naar onze hotels (terug)komen.

UX & Development

Binnen het team van UX en Development wordt er hard gewerkt aan de verschillende websites, apps en andere services die Valk Exclusief rijk is. Zo zorgen zij ervoor dat onze gasten makkelijk een hotelkamer kunnen boeken, een tafel kunnen reserveren of online kunnen inchecken met self check-in. Zowel via valkexclusief.nl als via de Valk Exclusief-app.

Support

Bij de supportafdeling kunnen onze gasten, maar ook onze collega's terecht voor alle vragen met betrekking tot onze websites, boekingen en Valk Exclusief-accounts. Ook zorgen zij ervoor dat alle bestellingen vanuit de webshop goed bij onze gasten terechtkomen.

Valk Exclusief Zakelijk

Onze collega's van Valk Exclusief Zakelijk staan klaar voor de zakelijke klanten die bij een van onze Valk Exclusief hotels evenementen, trainingen of vergaderingen organiseren. Zij helpen met het uitzoeken van geschikte locaties, zalen en arrangementen aan de hand van de wensen van de organisatoren.