Direct naar de contentDirect naar de footer

Bent u via een actielink op deze pagina terechtgekomen? Helaas is deze ValkBonus actie waaraan u wilt meedoen afgelopen.

Houdt onze nieuwsbrief en websites in de gaten voor nieuwe acties.

Wat is ValkBonus en hoe werkt het?

Wij geven u, als onze gast, graag een extra cadeautje. Met het ValkBonus actieprogramma bieden wij u extra actietegoed aan waarop actievoorwaarden van toepassing zijn (er zit een verloopdatum aan vast). Het actietegoed kunt u verzilveren op boekingen die gemaakt worden bij een Valk Exclusief hotel via de website of via onze iPhone app. Per reservering kan u maximaal €5,-* Valkbonus inzetten.

*Met uitzondering van speciale ValkBonus acties.

Klik voor de deelnemende hotels

Daarnaast betaalt u nooit reserveringskosten via de website en spaart u direct voor de ValkLoyal voordelen die het boeken via de website u bieden. Hiervoor dient u tijdens het maken van een boeking, ingelogd te zijn met uw ValkAccount. U krijgt altijd een welkomstdrankje in ieder hotel en kunt genieten van een Lazy Sunday als u een kamer van zaterdag op zondag boekt. U slaapt dan lekker uit en checkt pas om 17:00 uur uit bij het hotel. (Lazy Sunday is altijd op basis van beschikbaarheid en niet van toepassing op suites)

U geniet bij iedere boeking direct van de voordelen van het ValkLoyal programma

Wanneer u via een website van Valk Exclusief boekt en ingelogd bent met uw ValkAccount, kunt u voordat u de boeking definitief maakt, het ontvangen ValkBonus actietegoed verzilveren bij de boeking. Alleen op deze manier kunt u het ontvangen actietegoed verzilveren.

Nadat u bij een Van der Valk hotel bent verbleven en een boeking hebt gemaakt met een ValkAccount ontvangt u direct ValkLoyal tegoed. Zo ontvangt u per reguliere kamerboeking € 5,- tegoed na uw verblijf. Bij actietarieven, last minutes en arrangementen ontvangt u € 2,50 per persoon. Hierop zijn geen actievoorwaarden van toepasssing. Het saldo dat u ontvangt na uw uitcheck is 3 jaar geldig. Hoeveel uw totaaltegoed is kunt u inzien door in te loggen op uw ValkAccount op één van de websites van een Valk Exclusief hotel (of www.valkexclusief.nl).

ValkAccount

Met een Valkaccount maakt u direct gebruik van de ValkLoyal voordelen!

Wij hebben een nieuw ValkAccount systeem met een dashboard. Dit dashboard geeft u informatie over uw reserveringen en u kunt hier als eerste profiteren van de beste deals die Valk Voordeel te bieden heeft.

Registreer direct een ValkAccount

Wilt u meer informatie over het ValkAccount wat u nodig heeft om gebruik te maken van ValkLoyal? Dit vindt u op de website www.valkaccount.nl.