Direct naar de contentDirect naar de footer

VALK EXCLUSIEF MAGAZINE

In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Bekijk het herfstmagazine

Het kan allemaal bij ons...

Velen van u zullen genoten hebben van de mooie zomer(vakantie). Misschien bent u bij ons te gast geweest of verbleef u op een andere mooie plek. Eenmaal terug begint voor veel mensen een nieuw zakelijk seizoen. Ook bij ons: wij hebben er zin in!

Al jaren bouwen wij hotels waar u als zakelijke gast volledig wordt ontzorgd. Of u nu als zzp'er afspraken maakt in onze goed geoutilleerde restaurants met gratis hoge snelheid wifi, in groepsverband werktrainingen volgt, deelnemers van grote sportevenementen wilt huisvesten, een boardmeeting in een rustige omgeving wilt hebben omdat er belangrijke beslissingen te nemen zijn, grote presentaties wilt geven voor een paar honderd man of meerdaagse congressen wilt organiseren. Of zoals laatst voor de organisatie van Eurovisie Songfestival 2020, voor langere tijd een grote capaciteit hotelkamers bij meerdere hotels nodig heeft.

Al onze hotels hebben professionals in huis die uw zakelijke wensen kunnen invullen. Voor evenementen die meerdere hotels omvatten, landelijke dekking behoeven en/of regelmatig terugkeren, is er de afdeling Corporate Sales die ik samen met Monique Grundeler tien jaar geleden ben begonnen. Als Van der Valk zijn we ingesprongen op de behoeften van onze zakelijke boekers. Inmiddels is Corporate Sales niet meer weg te denken en is ook de automatisering volop ingetreden. Kijk eens op valkexclusief.nl/zakelijk! U zult zien dat wij iedereen kunnen helpen. Hoe klein of groot uw zakelijke behoeften ook zijn.

De online boekingsplatforms worden gebouwd bij Valk Digital in ons kantoor in Utrecht, een organisatie van 25 knappe koppen. Ook onze afdeling Corporate Sales is hier gevestigd, geleid door Monique Grundeler en Annemarein Mol. Door de nauwe samenwerking met Valk Digital zijn wij in staat de beste boekingsplatforms voor bedrijven en instellingen te bouwen waarbij u in al onze vestigingen kunt boeken tegen overeengekomen prijzen. Wij bewegen ook mee met technologische vernieuwingen. Wat dacht u van online check-in en check-out? Of uw hotelkamerdeur openen met uw telefoon middels Mobile Key?

Van der Valk is en blijf een familiebedrijf. Inmiddels heeft ook de volgende generatie zich bij Corporate Sales om het team te versterken. Het komende zakelijke jaar zitten ook Bill (Hotel Schiphol) en Michael (Hotel Oostzaan) Van der Valk bij ons aan tafel.
Een nieuwe generatie betekent nieuwe ideeën en nieuwe impulsen. Dat alles om u te kunnen bedienen zoals u dat wilt. Om antwoord te geven op welke vraag u ook heeft op zakelijk gebied. Het kan allemaal bij ons...

Tot ziens!

Peter van der Hul

Hotel Nieuwerkerk aan den IJssel
Corporate Sales