Direct naar de contentDirect naar de footer
;

VALK EXCLUSIEF MAGAZINE

In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Bekijk het herfstmagazine

Wat een topzomer!

Dag na dag en avond na avond konden we deze zomer rekenen op mooi weer en talloze zwoele avonden. Bij mijn weten hebben we nog nooit zo vaak en tot zo laat buiten kunnen zitten. Ik heb ervan genoten, fantastisch. En dat in ons land... Als kroon op ons werk werd ons Heerlense Kasteel TerWorm gekozen tot een van de heerlijke terrassen van Nederland (de nummer 2 in de Terras Top 100). Een compleet compliment!

Ook in Maastricht was het feest met André Rieu op het Vrijthof. De maestro en zijn Johann Strauss Ochestra verzorgden dertien optredens, bijgewoond door fans die werkelijk uit alle delen van de wereld naar ons land waren gekomen. De zomeravondconcerten vonden plaats in de schilderachtige sfeer van André's geboorteplaats. In onze Limburgse hotels mochten we vele fans verwelkomen voor een overnachting, hapje en een drankje. Daar zijn we trots op.

Er is meer onder de Limburgse zon. Via André komen we uit bij nog een bekende sjeng (Maastrichtenaar). Acteur Huub Stapel (binnenkort te zien in 'King Lear') neemt u in dit magazine mee zijn favoriete plekken in Maastricht.

Onze neef Martijn en zijn vriendin Maxime laten u voor en achter de schermen meekijken in Hotel Kasteel Bloemendal, in Vaals op het Drielandenpunt. Het hotel is al meer dan 25 jaar in handen van Van der Valk en na een paar ingrijpende verbouwingen nog altijd het bruisend hart voor bruidsparen, het vertrekpunt voor grensoverschrijdende avonturiers en een ankerplaats voor culinaire genieters. Wat een tuin bovendien!

Valk blijft in beweging; bouwen en verbouwen hoort bij ons. We zijn altijd wel weer onderweg om u iets nieuws te laten zien. Zelf mocht ik twee jaar intensief werken aan het nieuwe Valk Exclusief hotel in Tilburg. Een geweldige uitdaging om zo'n hotel een eigen identiteit te geven en te laten matchen met de stad en de gasten voor wie we het uiteindelijk doen.

Het is u wellicht opgevallen dat er in de nieuwe en bestaande locaties steeds meer aandacht is voor wellness en fitness. Bijvoorbeeld in Hotel Apeldoorn, in een prachtig gebouw in het groen of in Hotel Tilburg met twee grote jacuzzi's in een daktuin. Niet voor niets besteden we veel aandacht aan de verschillende beauty-programma's. Kies dit najaar een moment 100% aandacht voor uzelf. U vindt de locaties en aanbiedingen op www.valkvoordeel.nl.

Onze keukenchefs zijn blij met het najaar: herfst op het bord betekent werk aan de winkel. Drukte in de vergaderzalen doordeweeks en volop Live Cooking en brunches in de weekeinden. Het is ook een periode van veel feestjes en partijen, ter voorbereiding op nog feestdagen.

Als we een beetje verder in de toekomst kijken dan blikt onze toekan ook uit over de Amsterdamse Zuidas en vanuit Schiedam over Rotterdam en zijn wereldhaven. Onze vogel is recent ook geland in Deventer.

Jacqueline Cox-Van der Valk

Hotel Tilburg, Hotel Maastricht en Hotel Kasteel Bloemendal