Direct naar de contentDirect naar de footer

VALK EXCLUSIEF MAGAZINE

In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Bekijk het voorjaarmagazine

Trots

Hoe trots kun je als 'Valk' zijn.. Nou, héél trots! Elke dag opnieuw ben ik blij met de mensen die dagelijks werken in Hotel Den haag-Nootdorp. Het mooie is dat we- ondanks alle verschillende leeftijden en achtergronden - steeds van elkaar kunnen leren. Jong, oud, eerste baan of tiende baan, onze kracht is de tomeloze inzet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Ook de samenwerking met mijn zusje Effy is iets om trots op te zijn. Het is heel fijn om met haar en onze medewerkers samen te werken.

Genoeg over Hotel Nootdorp, ik ben ook hartstikke trots op de ontwikkelingen en verbeteringen binnen het Van der Valk-concern. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing, er wordt keihard gewerkt aan de toekomst. Onder het motto 'stilstand is achteruitgang' wordt elke dag flink geïnvesteerd zodat we gasten een nóg luxer vebrlijf kunnen bieden. Ook het Valk Distributiecentrum speelt een belangrijke rol in het continu ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten..

Elk jaar komen er wel één of twee nieuwe hotels bij. Van dichtbij maak ik 'de geboorte' van Hotel Van der Valk Zoetermeer mee. Dat betekent dat ik zowel in contact ben gekomen met burgemeester Charlie Aptroot en wethouder Margreet van Driel als met buurtbewoners voor wie onlangs een presentatie-avond is gehouden. Het is voor mij een eer en zeer leerzaam om een bijdrage te mogen leveren aan een dergelijk groot en nieuw project. De goede samenwerking met de gemeente zorgt voor een win-win situatie. Voor ons én voor de stad Zoetermeer.

Ook in Schiedam, Eindhoven-Best, Amsterdam Zuidas, Deventer, Gorinchem. Hattem, Heerenveen, Lelystad en Woerden worden op korte en lange termijn exclusieve viersterren plus hotels gerealiseerd. We zitten niet stil!

Ik wens u veel leesplezier met ons mooie magazine.

Vriendelijke groeten,

Ted van der Valk