Direct naar de contentDirect naar de footer
;

VALK EXCLUSIEF MAGAZINE

In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Bekijk het zomermagazine

Happy days

Nu de dagen langer en zonniger worden, breekt ook voor mij één van de gezelligste periodes van het jaar aan. Elke keer opnieuw vind ik het bijzonder als de zon doorbreekt en de zomer begint. De natuur bloeit volop en de stranden en terrassen stromen vol. Het heeft iets speciaals, deze tijd van het jaar. Alsof er iets in de lucht hangt, waarvan iedereen vrolijk wordt. Iedereen lijkt wel happier! Mensen zitten graag beter in hun vel en lachen meer.

Dat is precies wat wij graag willen: een glimlach toveren op de gezichten van onze gasten. Elke dag opnieuw. Volgens mij lukt dat ons, als Van der Valk familie, best aardig. Dit jaar leveren we weer een aantal mooie hotels af waar iedereen zich prettig zal voelen. Een stoer hotel in Leeuwarden bij de Friese wateren, het landgoedhotel in Apeldoorn en een fraai stadshotel in Tilburg. Stuk voor stuk luxe en smaakvol ingericht met faciliteiten van hoog niveau. Zie elders in dit magazine voor de achtergrondverhalen en foto's. Met de bouw van onze hotels proberen we zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze gasten.

Behalve bij onze gasten is er nog een heel belangrijke groep bij wie we graag een glimlach op het gezicht willen zien: ons personeel. Zonder kundige en servicegerichte medewerkers zijn we immers nergens. U weet wat de sleutel tot succes is: happy employees = happy guests. En zo is het maar net.

Zomer in Zeeland

'Zomer in Zeeland': wie kent het liedje niet? Onze twee hotels in deze veilige, schone en toeristische provincie draaien deze zomer wederom overuren. Onze gasten verblijven op de enorme zandstranden met de meeste uren zonneschijn van Nederland. Ze genieten van gezellige steden als Goes, Vlissingen en Middelburg. En dan is er nog het heerlijke eten: Zeeuwse mosselen en Oosterscheldekreeft, lekker kleverige bolussen en roomboterbabbellaars. Een zomer in Zeeland is altijd een goed idee.

Onze hotels gaan met de tijd mee. Voor het hotel in Goes hopen we eind dit jaar een vergunning te krijgen voor de nieuwbouw van 145 kamers en een riante wellness. Voor Hotel Middelburg is een vergunning aangevraagd voor een uitbreiding met 60 kamers en een luxe wellness.

Ik hoop dat dit goede nieuws ook bij u een glimlach op het gezicht tovert.

Geniet van de zomer!

Rob van der Valk

Hotel Middelburg, Hotel Goes en Hotel Dordrecht