Direct naar de contentDirect naar de footer

VALK EXCLUSIEF MAGAZINE

In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Bekijk het voorjaarsmagazine

Kroonjaar

In 2009 zaten we met een paar mensen bij elkaar. Kort daarvoor hadden we de knoop doorgehakt om een eigen glossy voor onze viersterrenplus hotels. Maar hoe gingen we dit doen? Waarover wilden we schrijven? Wat zou een goede naam zijn? Hoe vaak ging het blad uitkomen? En: hoe dik mocht het worden? Allemaal vragen waar we met een klein redactieteam mee aan de slag gingen. Het was even stoeien voor alle neuzen dezelfde kant op stonden, maar inmiddels wordt Valk Exclusief Magazine alweer tien jaar uitgegeven.

Elk seizoen verspreiden we in onze 39 Valk Exclusief hotel dit bijna 200 pagina's tellende magazine. Er zijn acht hotels in aanbouw; ook daar ligt binnenkort deze glossy. Omgerekend krijgt u, als trouwe gast, elk jaar een kleine duizend pagina's onder ogen, bomvol informatie over onze hotels, aangevuld met arrangementen en interessante acties, puzzels en verhalen over alles wat met lekker eten, drinken én slapen heeft te maken. Aan de snel slinkende oplage van 100.000 exemplaren merken we dat onze glossy met plezier wordt gelezen en wordt meegenomen. Als de magazines op zijn, heeft de receptie het altijd druk met het beantwoorden van de vraag: 'Wanneer is de volgende er..?'

Voor mijzelf is 2019 - met vijftig lentes op de teller - ook een kroonjaar. Dat is toch een mijlpaal... En niet allen vier ik zelf dit jaar feest, ook sommige van onze hotels hebben een 'verjaardag' of jubileum in het vooruitzicht. Of het nu gaat om het achtjarig bestaan (Hotel Almere) of een 25-jarig (Hotel Nieuwerkerk) of 30-jarig jubileum (Hotel Spier). En dit zijn nog maar een paar hotels: er worden nog meer feestjes gevierd!

In dit magazine voor de Valk Exclusief groep presenteren we twee nieuwe rubrieken. In Valk-klassiekers schrijft Heel Holland Bakt-ster Janny van der Heijden over onze hardlopers op de kaart, specialiteiten die al jaren onverminderd populair zijn. In de rubriek Valk en Historie duiken we in de geschiedenis van onze familie en vertellen we wat de afgelopen eeuw allemaal is gebeurd bij het concern. Dat zijn heel wat kroonjaren...

Over het 'nu' gesproken: de lente is in het land. Daarom aandacht voor bijzondere tuinen in de nabijheid van onze hotels. En weet u wat de fijnste plekken zijn om vanuit Valk hotels te gaan sporten? Natuurlijk kun je 'lekker binnen blijven' en onze fitnesszalen en zwembaden bezoeken. Maar bij steeds meer hotels kun je, om de dag te beginnen of af sluiten, een rondje joggen.

Nog heel even geduld en dan kunt u ook genieten bij Hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten van de gloednieuwe wellness. Met twaalf behandelkamers, twee verdiepingen fitness, een groot zwembad, zeven verschillende sauna's, een sportveld en buitensport-accommodatie zal dit het meest complete wellnesshotel van Van der Valk worden...

Namens al onze medewerkers en speciaal namens onze redactie wens ik iedereen een mooi, sportief en feestelijk voorjaar toe!

Marcus van der Valk

Hotel De Gouden Leeuw, Hotel Apeldoorn