Direct naar de contentDirect naar de footer

VALK EXCLUSIEF MAGAZINE

In het Van der Valk Exclusief magazine leest u over de laatste ontwikkelingen bij de Van der Valk Exclusief hotels. In uitgebreide reportages maakt u kennis met de hotels en de mensen achter de schermen vertellen over hun drijfveren. Ook portretteren we leden van de Van der Valk familie.

Bekijk het zomermagazine

Coronavirus

In deze onwerkelijke periode gaan onze gedachten als eerste uit naar alle getroffenen en hun familieleden. Wij denken ook aan al onze medewerkers die hun medewerking hebben gegeven daar waar het mogelijk was. Onze dank daarvoor.

Respect voor de zorgmedewerkers en voor al onze collega's uit de horecasector die hun uiterste best doen om te kunnen blijven bestaan. Zo ook voor andere mensen in sectoren die het financieel zwaar te verduren hebben en met hun medewerkers dagelijks moeten knokken om het voortbestaan van hun onderneming. Het zal je maar gebeuren dat tot wel 95 procent van de omzet zomaar ineens wegvalt.

Binnen de Van der Valk-familie hebben we in coronatijd, waar dat mogelijk was, op een passende en verantwoorde wijze onze bijdrage kunnen leveren. Het was een vreemde gewaarwoording om zo'n lange periode onze hotels en restaurants leeg te zien staan. Gelukkig hebben we iets meer armslag gekregen en mogen we beperkt open. Het is ontzettend fijn dat we weer gasten in onze restaurants en hotels mogen verwelkomen.

Ga er lekker even een paar dagen tussenuit na deze lockdown: door alle veranderingen en aanpassingen moesten mensen thuis werken, raakten ze hun regelmaat kwijt, hadden ze een tijd geen kinderopvang en maakten ze zich zorgen over kwetsbare familie of vrienden.

Denk daarom juist ook nu aan een vakantie in eigen land. In deze editie van ons magazine Valk Exclusief vindt u veel informatie en mogelijkheden. Kijk ook op de Van der Valk-site Valk.com voor gastvrije en onvergetelijke dagen in de vele Van der Valk hotels en restaurants in ons prachtige Nederland.

Sterkte allemaal en blijf gezond. Hopelijk snel tot ziens!

Lukas van der Valk