Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Corona maatregelen

Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van alle Valk Exclusief hotels. Onze hotels kunnen nog aanvullende of speciale maatregelen hanteren. Voor de maatregelen van een specifiek hotel verwijzen wij u graag door naar de website van het hotel zelf.

Algemene maatregelen

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Onze hotels hanteren de volgende uniforme maatregelen:

 • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervanuit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de coronamaatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw coronatoegangsbewijs.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder het coronavirus.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Onze zwembaden en fitnessruimtes zijn geopend.U kunt ook gebruikmaken van onze wellness-ruimtes, kleedkamers en douches bij het zwembad. Houd u er rekening mee dat er een maximumaantal personen gehanteerd wordt. Informeer voor naar de mogelijkheden en specifieke maatregelen in het betreffende hotel.
 • Onze restaurants en hotelbars zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden, voor hotelgasten en gasten buiten af.
 • Het is niet meer mogelijk om diner op te halen via take away tijdens uw verblijf, roomservice (tegen toeslag) is wel mogelijk.

Gepaste afstand in het hotel

 • Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markeringen aan waarmee wij de anderhalve meter afstand willen waarborgen. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.
 • Wij verzoeken u om in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.
 • Tevens heeft u in de lobby de mogelijkheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Hygiëne in het hotel

 • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Maatregelen in onze restaurants

 • Onze restaurants en hotelbars zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden, voor hotelgasten en gasten buiten af.

 • Het is niet meer mogelijk om diner op te halen via take away tijdens uw verblijf, roomservice (tegen toeslag) is wel mogelijk.

Aanvullende of speciale maatregelen per hotel

Onze hotels kunnen nog aanvullende of speciale maatregelen hanteren. Voor de maatregelen van een specifiek hotel verwijzen wij u graag door naar de website van het hotel zelf. Daarop staan altijd de meest volledige maatregelen die bij dat betreffende hotel gelden. Een overzicht van alle Valk Exclusief hotels vindt u hier.

Met gastvrije groet,
Familie Van der Valk & medewerkers

Versie 16 september 2021