Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Corona maatregelen

Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van alle Valk Exclusief hotels. Onze hotels kunnen nog aanvullende of speciale maatregelen hanteren. Voor de maatregelen van een specifiek hotel verwijzen wij u graag door naar de website van het hotel zelf.

Algemene maatregelen

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Onze hotels hanteren de volgende uniforme maatregelen:

 • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervanuit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de coronamaatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw coronatoegangsbewijs.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder het coronavirus.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Onze zwembaden en fitnessruimtes zijn geopend. U kunt ook gebruikmaken van onze wellness-ruimtes, kleedkamers en douches bij het zwembad.
 • Onze restaurants zijn geopend tot 20:00 uur, voor hotelgasten en gasten van buitenaf. Neem contact op met het betreffende hotel voor meer informatie en de mogelijkheden met betrekking tot een reservering.
 • Het is niet meer mogelijk om diner op te halen via take away tijdens uw verblijf, roomservice (tegen toeslag) is wel mogelijk.

Gepaste afstand in het hotel

 • Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markeringen aan waarmee wij de anderhalve meter afstand willen waarborgen. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.
 • Wij verzoeken u om in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.
 • Tevens heeft u in de lobby de mogelijkheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Hygiëne in het hotel

 • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Maatregelen in onze restaurants:

 • Onze restaurants zijn geopend tot 20:00 uur, voor hotelgasten en gasten van buitenaf. Neem contact op met het betreffende hotel voor meer informatie en de mogelijkheden met betrekking tot een reservering.
 • Het is niet meer mogelijk om diner op te halen via take away tijdens uw verblijf, roomservice (tegen toeslag) is wel mogelijk.

Aanvullende of speciale maatregelen per hotel:

Onze hotels kunnen nog aanvullende of speciale maatregelen hanteren. Voor de maatregelen van een specifiek hotel verwijzen wij u graag door naar de website van het hotel zelf. Daarop staan altijd de meest volledige maatregelen die bij dat betreffende hotel gelden. Een overzicht van alle Valk Exclusief hotels vindt u onderstaand. De hotels staan gesorteerd per provincie.

Met gastvrije groet,
Familie Van der Valk & medewerkers

Versie 13 november 2021