Direct naar de contentDirect naar de footer

Formule 1 in Nederland

De Grand Prix F1 komt weer naar Nederland, 3 t/m 5 september 2021 is het dan eindelijk zo ver! Wilt u niets van alle feestelijkheden missen rondom de Formule 1? Boek dan een Formule 1 hotel Nederland in de buurt van Zandvoort.

Op deze pagina vindt u geselecteerde Van der Valk Exclusief hotels die uitermate geschikt zijn voor een overnachting nabij circuit Zandvoort.

Formule 1 hotels

 • Formule 1 hotels

  Hotel Haarlem

  Hotel Haarlem is onlangs gerenoveerd en ligt aan de rand van het historische stadshart. Het hotel is voorzien van 222 luxe kamers en suites. In het sfeervolle restaurant met gezellige hotelbar, kunt u in een ongedwongen sfeer heerlijk eten en drinken.

  Boeken
 • Formule 1 hotels

  Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol A4 biedt u een aangename plek op ieder moment van de dag. Of het nu is voor een uitgebreid ontbijt, een kopje koffie, lunch, glas wijn of voor een diner. Het à la carte restaurant, de brasserie en hotelbar bieden diverse mogelijkheden en bij mooi weer kunt u ook heerlijk genieten op het terras.

  Boeken
 • Formule 1 hotels

  Hotel Amsterdam Zuidas

  Het nieuwe Hotel Amsterdam Zuidas ligt aan de A10 en is voorzien van 243 royale suites en luxe kamers. Doordat het direct naast Station Amsterdam Rai ligt, heeft het een fijne uitvalsbasis naar Formule 1 Circuit Zandvoort. Ook bent u binnen 10 minuten in hartje Amsterdam.

  Boeken
 • Formule 1 hotels

  Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Hotel Oostzaan-Amsterdam is gelegen naast de A10. Het hotel beschikt over 13 conferentieruimtes, 145 luxe kamers en een eigen wellnesscenter met o.a. zwembad, sauna's en fitnessruimte. Vanuit dit hotel bent u binnen niet al te lange tijd in Wereldstad Amsterdam.

  Boeken

Swipe door de verschillende leuke uitjes