Direct naar de contentDirect naar de footer

Dutch GP Formule 1 Zandvoort in Nederland

Na een geweldige race vorig jaar reist de Formule 1 opnieuw af naar Zandvoort in Nederland van 22 t/m 25 augustus 2024! Wilt u niets van alle festiviteiten missen rondom de Dutch Grand Prix F1 Zandvoort? Boek dan een Formule 1 hotel Nederland in de buurt van Zandvoort.

Op deze pagina vindt u geselecteerde Van der Valk Exclusief hotels die uitermate geschikt zijn voor een overnachting nabij CM.com Circuit Zandvoort.

Formule 1 hotels

 • Formule 1 hotels

  Hotel Haarlem

  Hotel Haarlem is onlangs gerenoveerd en ligt aan de rand van het historische stadshart. Het hotel is voorzien van 222 luxe kamers en suites. In het sfeervolle restaurant met gezellige hotelbar, kunt u in een ongedwongen sfeer heerlijk eten en drinken.

 • Formule 1 hotels

  Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol A4 biedt u een aangename plek op ieder moment van de dag. Of het nu is voor een uitgebreid ontbijt, een kopje koffie, lunch, glas wijn of voor een diner. Het à la carte restaurant, de brasserie en hotelbar bieden diverse mogelijkheden en bij mooi weer kunt u ook heerlijk genieten op het terras.

 • Formule 1 hotels

  Hotel Amsterdam Zuidas

  Het nieuwe Hotel Amsterdam Zuidas ligt aan de A10 en is voorzien van 243 royale suites en luxe kamers. Doordat het direct naast Station Amsterdam Rai ligt, heeft het een fijne uitvalsbasis naar Formule 1 Circuit Zandvoort. Ook bent u binnen 10 minuten in hartje Amsterdam.

 • Formule 1 hotels

  Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Hotel Oostzaan-Amsterdam is gelegen naast de A10. Het hotel beschikt over 13 conferentieruimtes, 144 luxe kamers en een eigen wellnesscenter met o.a. zwembad, sauna's en fitnessruimte. Vanuit dit hotel bent u binnen niet al te lange tijd in Wereldstad Amsterdam.

Swipe door de verschillende leuke uitjes