Direct naar de contentDirect naar de footer

Stap op de fiets en ontdek

Ontspan en geniet van het uitzicht op de fiets. Het is de beste manier om de omgeving rondom onze hotels te verkennen. Wij verhuren luxe fietsen en e-bikes. Zo bent u makkelijk in de stad of rijdt u een mooie route door prachtige natuurparken en bossen.

Op pad met onze fietsarrangementen

Op pad met onze fietsarrangementen

Zorgeloos genieten van uw fietstour? Maak uw weekend weg compleet met ons fiets- of e-bikearrangement inclusief overnachting, culinair diner en uitgebreid ontbijt. Bij ons komt u helemaal bij na een lange tocht.

Reserveer
Een fiets voor elk avontuur

Een fiets voor elk avontuur

Wij bieden een breed assortiment aan van fietsen en e-bikes die uitblinken in design, comfortabel rijgedrag en duurzaamheid. Wilt u een e-bike huren en verblijft u niet in een Valk Exclusief hotel, dan vragen wij een borg van €65,00 per fiets.

Reserveer
Van hotel naar hotel met ValkTour

Van hotel naar hotel met ValkTour

Wilt u genieten van verschillende Valk Exclusief hotels achter elkaar? Met ons ValkTour-arrangement is dit mogelijk. U fietst van hotel naar hotel, waar u onze vertrouwde service en luxe kamers en suites steeds terugvindt.

Reserveer
Ontdek de mooiste fietsroutes

Ontdek de mooiste fietsroutes

In de omgeving rondom onze hotels liggen prachtige fietsroutes waar u uw ogen uitkijkt. Met uw fiets, e-bike of e-chopper kunt u kilometers rijden door prachtige bossen en landschappen, maar ook langs rivieren en naar steden in de buurt. Dát is pas uitwaaien.

Meer informatie
  • Rijcomfort

  • Uitgebreid assortiment

  • Vertrouwde service

  • Uitblinken in design