Direct naar de contentDirect naar de footer

Over QWIC

QWIC is een van origine Nederlands opgericht bedrijf net zoals Van der Valk. We delen op veel gebieden dezelfde waarden en normen wat betreft duurzaamheid. Dit heeft geleid tot een fantastische samenwerking.

  • QWIC-bike premium Q

    Dit voorjaar heeft QWIC iets nieuws voor u: de QWIC-bike Premium Q. Een unieke e-bike vanwege de krachtige middenmotor, het unieke design en de vele slimme innovaties die verwerkt zijn in het frame.

    De QWIC-bike Premium Q fietsen zijn te huur bij Hotel Apeldoorn, Hotel Harderwijk, Hotel Spier en Hotel Vianen. Met deze e-bike komt u op een aangename manier tot rust en geniet u van de omgeving rondom onze Valk Exclusief hotels.

  • Duurzaam alternatief

    QWIC zet zich in, door het ontwikkelen van innovatieve e-bikes, voor een toekomst met autovrije steden, om zo de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren.

    Door het gebruik van designelementen en vernieuwingen uit de automotive industrie bieden ze een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tillen zij ieder jaar de elektrische fietsen naar een hoger niveau.

Modern design

Modern design

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende e-bikes. "Wij zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren."

Meer informatie
Ontdek meer modellen

Ontdek meer modellen

QWIC heeft ruim over de 20 verschillende e-bike modellen die allemaal uitblinken door de opvallende kleuren, onderdelen en frames. Benieuwd naar de verschillende modellen?

Meer informatie
Fietsarrangementen

Fietsarrangementen

De perfecte manier om Nederland te ontdekken is met de fiets. Combineer uw fietstocht met een overnachting bij Valk Exclusief. Met een volledig verzorgd fietsarrangement kunt u onbezorgd erop uit om de omgeving te verkennen.

* De QWIC-bike Premium Q is niet te combineren met een fietsarrangement.

Reserveer