Direct naar de contentDirect naar de footer
Uitgerust op reis
Uitgerust op reis

Shuttle service Schiphol

Gaat u op reis vanaf Schiphol en wilt u uw auto tijdens de vakantie of zakenreis laten staan? Ga uitgerust op weg met het Park, Sleep & Fly-arrangement van Hotel Schiphol. U overnacht en parkeert uw auto bij Hotel Schiphol én wordt vervoerd met shuttle service van en naar de luchthaven.

Park, sleep & fly arrangement

Park, sleep & fly arrangement

Geen onverwachte hoge kosten achteraf voor lang parkeren bij de luchthaven, maar een all-in prijs voor de beste start van de vakantie. Het Park, Sleep & Fly-arrangement van Hotel Schiphol houdt in:

  • Eén overnachting.
  • Gratis shuttle van en naar de luchthaven Schiphol Amsterdam Airport.
  • Uw auto t/m 31 dagen gratis parkeren bij Hotel Schiphol.
Reguliere shuttle

Reguliere shuttle

Onze shuttle service brengt u iedere 40 minuten tussen 05.00 uur en 23.40 uur van en naar de luchthaven. Indien u voor 10.00 uur de shuttle nodig heeft van het hotel naar vliegveld Schiphol reserveert u dan een shuttle tijd dmv het achterlaten van een bericht in het memo-veld.

Het hotel is niet aansprakelijk voor diefstal of schade van of aan uw voertuig.

Alles over de shuttle service
Nachtshuttle

Nachtshuttle

Buiten de reguliere dienstregeling verzorgen wij 's nachts (vanaf middernacht) uur op aanvraag betaald vervoer naar Schiphol. De nachtshuttle is beschikbaar op aanvraag via hotel Schiphol. De nachtshuttle vertrekt ieder heel en half uur. De nachtshuttle kost €7,50 per volwassene per rit en €5,- per kind (t/m 12 jaar) per rit.

Het hotel is niet aansprakelijk voor diefstal of schade van of aan uw voertuig.

Meer informatie