Direct naar de contentDirect naar de footer
Het leukste cadeau om te krijgen én te geven!
Het leukste cadeau om te krijgen én te geven!

Valk Cadeaucard

Met de Valk Cadeaucard geeft u iemand een romantische, ontspannende of fijne beleving cadeau. Deze cadeaucard is geldig in alle Van der Valk hotels & restaurants.
 • Valk Cadeaucard

  Valk Cadeaucard

  De Vrije waarde Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. De Van der Valk Cadeaucards zijn 5 jaar geldig en altijd inwisselbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant wereldwijd.

 • Informatie over de cadeauboxen

  Informatie over de cadeauboxen

  Een fantastisch cadeau om te krijgen, ideaal om te geven! Geniet van lekker eten, relaxt slapen of heerlijk genieten in de diverse hotels met een eigen wellness. Betaal uw verblijf in het Hotel of Restaurant met de cadeaucard uit uw cadeaubox!

 • Extra's

  Extra's

  Bij iedere bestelling kan er uit een een groot aantal extra's gekozen worden om uw cadeau nog persoonlijker te maken. Hierbij valt niet alleen aan de cadeaubox te denken, maar ook aan een persoonlijk bericht voor bij uw cadeaucard of cadeaubox, gekleurde enveloppen waar de cadeaucard in kan én ons Valk Exclusief Magazine.

Kids cadeau's

Kids cadeau's

Een vol Valk Kids Club paspoort is in te leveren voor veel leuke cadeau's! Wissel een Paspoort bijvoorbeeld in voor een Toeki rugtasje, Toeki memoriespel, verschillende kinderboeken en meer!
Ook zonder een vol Valk Kids Club paspoort kunt u leuke cadeau's kopen voor kinderen, zoals een kleine of grote Toeki knuffel!

Bekijk Valk Kids Club producten