Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Versmarkt

Op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw bevindt zich de Valk Versmarkt. Een mooie verswinkel met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groenteafdeling. Liefhebbers van eten en drinken kunnen hun hart hier ophalen. Leuk om te bezoeken tijdens uw verblijf; keer huiswaarts met heerlijke verse producten.

Valk Versmarkt is een innovatief, onderscheidend onderdeel van de bekende hotelketen Van der Valk. Een mooie verswinkel met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groenteafdeling.

Met dit unieke winkelconcept is Van der Valk actief op de particuliere markt. Liefhebbers van eten en drinken kunnen hun hart ophalen in de winkel waar klantbeleving, kwaliteit en service centraal staan.

Hier vindt u het Privacybeleid Valk Versmarkt 2018

Contact

Veurseweg 214
2252 AH Voorschoten
071 – 5612258
info@valkversmarkt.nl
www.valkversmarkt.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 18:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

 • Vis

  Vis

  De Valk Versmarkt beschikt over een ruim assortiment aan verschillende soorten vis. De sushi wordt dagelijks vers gemaakt door de sushichef.

 • Vlees

  Vlees

  Valk Versmarkt heeft ook vlees van eigen boerderij in het assortiment. Op onze boerderij lopen ca 250 koeien rond, dit zijn zowel melk- als vleeskoeien.

 • Groente

  Groente

  Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan groente en fruit. Het assortiment groente, fruit en aardappelen beweegt mee met de seizoenen.

 • Brood

  Brood

  Naast de veel verkochte broden, zoals plaat en knip en meerdere lekkere volkoren broden, treft u op onze afdeling ook de nieuwe trends aan op gebied van brood.

 • Zuivel

  Zuivel

  Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan buitenlandse en Hollandse kazen, waaronder Comté, Parmezaanse, Pecorino en Beaufort. Deze mooie smaakvolle kazen zullen voor u geraspt, geschaafd en gesneden worden.

 • Koffie

  Koffie

  Op onze koffie & thee afdeling bent u van harte uitgenodigd om kennis te maken met de verschillende soorten koffie en thee. Waaronder bijvoorbeeld onze eigen Van der Valk koffiemelange!

 • Wijn

  Wijn

  De allerbeste huiswijnen, de grootste collectie Grand Crus, de mooiste Crus Bourgeois en de fijnste likeuren. U kunt ze tevens online bestellen via www.valkwijn.nl

 • Maaltijden

  Maaltijden

  Op onze afdeling staan wij voor u, achter ons fornuis, om gerechten en maaltijden te bereiden op professioneel niveau. Door ons directe contact met de klant hebben wij de kans onze passie over te dragen.

 • Restaurant Mimi

  Restaurant Mimi

  Mimi is hét food & lifestyle restaurant. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. U vindt Mimi naast de Valk Versmarkt op het zelfde terrein als Van der Valk hotel de Gouden Leeuw.