Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstpakketten bij Van der Valk

Bij Van der Valk is de feestelijke kerstperiode in volle gang, en we hebben iets speciaals voor u. In onze Valk Cadeaucard webshop bieden we een schitterende selectie feestelijke cadeaucards en cadeauboxen aan, perfect voor een romantisch weekendje weg of een culinaire ervaring. Bovendien hebben we ook prachtige kerstpakketten beschikbaar.
Bekijk onze brochure voor alle mogelijkheden!

Brochure kerstpakketten
Feestdagen Valk Cadeaucard

Feestdagen Valk Cadeaucard

Speciaal voor de feestdagen kunt u de Valk Cadeaucard in een feestelijke verpakking of cadeaubox laten inpakken. Onze Valk Cadeaucards zijn op te waarderen voor een bedrag tussen de €5,- en de €250,- en is 5 jaar geldig. Maak uw cadeau nog specialer om te geven en kies een van onze Valk Cadeauboxen.

Bestel Valk Cadeaucard
Kerstpakketten

Kerstpakketten

Onze luxe selectie voor thuis, verpakt als cadeau. Onze kerstpakketten zijn samengesteld met producten van onze Valk Versmarkt en Valkwijn, inclusief cadeaucard. U heeft keuze uit een borrelpakket, luxe kerstpakket, extra luxe kerstpakket of een Carivor kerst cadeaukist.

Bestel kerstpakket
Zakelijke kerstcadeaus aanvragen

Zakelijke kerstcadeaus aanvragen

Verras uw werknemers of zakenrelaties dit jaar met een Valk Cadeaucard. Van een nachtje weg tot een bezoek aan onze restaurants, vraag een offerte aan en bespreek de mogelijkheden. Bij zakelijke bestellingen vanaf €1.000 ontvangt u een gratis cadeauverpakking én betaald u geen verzendkosten.

Vraag offerte aan