Direct naar de contentDirect naar de footer

Vier Pinksteren bij Valk Exclusief

Een extra lang weekend met Pinksteren, dus dat betekent ook extra genieten. Onze keukenbrigades staan weer voor u klaar met een heerlijke Pinksterbrunch. Liever een ontspannen nachtje weg? Boek een arrangement en kom helemaal tot rust!

Heeft u al plannen met Pinksteren?

 • Arrangementen

  Arrangementen

  Een overnachting tijdens Pinksteren bij de Valk Exclusief hotels is een uitstekende manier om helemaal tot rust te komen. Maak uw verblijf compleet en reserveer een compleet verzorgd arrangement inclusief ontbijt en diner.

 • Fietsen

  Fietsen

  In de omgeving van onze Valk Exclusief hotels kunt u heerlijk fietsen. Huur een fiets en ga eropuit of boek een compleet verzorgd fietsarrangement inclusief overnachting en ontbijt.

Valk Wijn

Valk Wijn

Wat gaat u uw gezelschap schenken met Pinksteren? Bestel de VIP rosé nu met maar liefst 25% korting! Of ontdek één van de 1.300 andere smaakvolle wijnen van Valk Wijn.

Bestel
Valk Voor Thuis

Valk Voor Thuis

Geniet van de luxe van onze hotels bij u thuis en bestel bij Valk Voor Thuis de hotelproducten van Valk Exclusief. Van de meest smaakvolle koffie tot Valk Chocolade.

Bestel
Valk Slagerij

Valk Slagerij

Een zonnig Pinksterweekend voor de boeg? Hét ideale moment voor een heerlijk barbecue met de hele familie! Uw BBQ-vlees of luxe BBQ-pakket besteld u gemakkelijk online bij Valk Slagerij.

Bestel
 • Mis geen enkele actie & aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!