Direct naar de contentDirect naar de footer
De liefde hangt in de lucht
De liefde hangt in de lucht

Vier Valentijn met Van der Valk

Tijd om uw geliefde eens goed in de watten te leggen. Geniet met Valentijn van een luxe overnachting. Liever iets geven? Kies voor een romantisch gebaar in de vorm van een Valk Cadeaucard.

 • Valentijnsarrangementen

  Romantische

  Valentijnsarrangementen

  Beleef een onvergetelijke Valentijns nachtje weg vol romantiek. De comfortabele kamers en luxueuze voorzieningen bieden de ideale setting voor een liefdevolle overnachting. Ontwaak met een uitgebreid ontbijt en koester de bijzondere momenten.

 • Valentijnsdiner

  Speciaal voor u

  Valentijnsdiner

  Romantisch dineren doet u bij Valk Exclusief! De sfeervolle ambiance en verfijnde gerechten creëren de perfecte setting voor een liefdevol diner. Reserveer een diner en geniet van een onvergetelijke avond.

 • Valk Cadeaucard

  Valentijn

  Valk Cadeaucard

  Geef een romantisch cadeau! Speciaal voor deze liefdevolle feestdag kunt u uw Cadeaucard laten verpakken in Valentijn-thema.

Win een romantische overnachting

Win een romantische overnachting

Valentijnsdag, de dag van liefde en romantiek! En wat is er nu romantischer dan een sfeervolle overnachting in een Van der Valk Hotel? Doe mee met onze winactie en win een romantische overnachting inclusief ontbijt op Valentijnsdag!

Valk Slagerij Valentijnspakket

Valk Slagerij Valentijnspakket

Wees thuis de sterrenchef en verras uw geliefde met een heerlijk diner aan eigen eettafel! Met het Valk Slagerij Valentijnspakket verzorgt u gemakkelijk een driegangendiner van restaurantkwaliteit.

Bestel
 • Mis geen enkele actie en aanbieding
 • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72-uursacties
 • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de nieuwsbrief van Valk Exclusief