Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in aanbouw

Er liggen veel mooie plannen in het verschiet met een aantal hotels in ontwikkeling en enkele hotels al reeds in aanbouw. Valk Exclusief bouwt verder aan de toekomst.
Alles over deze plannen vindt u hier.

De nieuwste Valk Exclusief hotels in aanbouw

 • Hotel Eindhoven-Best

  Hotel Eindhoven-Best

  De bouw van het nieuwe Valk Exclusief hotel Eindhoven-Best is gestart! De eerste paal is geslagen op 2 juni 2020 en de verwachting is dat het hotel medio 2022 wordt opgeleverd.

  Lees meer
 • Hotel Schiedam

  Hotel Schiedam

  Op 22 mei 2019 is de eerste paal geslagen en is de start van de bouw van hotel Schiedam een feit! In Schiedam komt het hotel te staan met 179 hotelkamers, 7 suites en 10 zalen. Ook zal er een stijlvol à la carte en live cooking restaurant komen die circa 250 en 300 couverts bieden. Ook kan een hotelbar en natuurlijk skybar, boven 'op' het hotel, niet ontbreken.

  De planning is dat het hotel in het najaar van 2021 haar deuren zal openen.

  Lees meer

Ontwikkelingsplannen voor nieuwe hotels

 • Hotel Alphen aan den Rijn

  Hotel Alphen aan den Rijn

  Op de hoek van de Tankval en de Gouwelandenlaan verrijst een nieuw Van der Valk hotel. Woensdag 18 december 2019 is de koopovereenkomst getekend voor de grond met de gemeente Alphen aan den Rijn.

  Lees meer
 • Hotel Doetinchem

  Hotel Doetinchem

  Groen licht voor de bouw van een vestiging op de hoek tussen snelweg A18 en de Europaweg in Doetinchem. De verdere plannen voor dit Valk Exclusief hotel zijn nog in ontwikkeling.

  Lees meer
 • Hotel Hattemerbroek

  Hotel Hattemerbroek

  Dit hotel in Hattemerbroek is nog in ontwikkeling. Momenteel wordt het plan voor dit hotel verder uitgewerkt.

  Lees meer
 • Hotel Heerenveen

  Hotel Heerenveen

  Heerenveen krijgt een groot Van der Valk-hotel, aan het begin van de woonwijk Skoatterwâld. Het heeft even geduurd voordat er besluiten zijn genomen over de opzet en locatie van het hotel. De verdere voorbereidingen en de bouw zullen zo'n vijf jaar in beslag nemen.

  Lees meer
 • Hotel Purmerend

  Hotel Purmerend

  Het college van Purmerend heeft besloten dat Van Der Valk zich mag gaan vestigen in het Beusebos.

  Meer informatie
 • Hotel Woerden

  Hotel Woerden

  De bouw van een Van der Valkhotel in Woerden gaat door. Het complex krijgt 125 kamers. De eerste paal gaat naar verwachting medio 2021 de grond in.

  Lees meer
 • Hotel Zoetermeer

  Hotel Zoetermeer

  Op bedrijventerrein Lansinghage gaat Van der Valk een hotel bouwen met 180 kamers, vergader- en congreszalen, een restaurant, een wellness met zwembad en fitnessfaciliteiten en een casino.

  Meer informatie