Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in aanbouw

Er liggen veel mooie plannen in het verschiet met een aantal hotels in ontwikkeling en enkele hotels al reeds in aanbouw. Valk Exclusief bouwt verder aan de toekomst.
Alles over deze plannen vindt u hier.

Ontwikkelingsplannen voor nieuwe hotels

 • Hotel Maastricht Maas

  Hotel Maastricht Maas

  Het nieuwe Valk Exclusief hotel Maastricht Maas zal voorzien zijn van 113 luxe kamers, 3 zalen, een restaurant met 220 zitplaatsen, wellness & fitness en een sfeervolle bar. Vanuit de serre is er een mooi uitzicht over de Maas.

  Lees meer
 • Hotel Woerden

  Hotel Woerden

  De bouw van een Van der Valkhotel in Woerden gaat door. Het complex krijgt 125 kamers en de eerste paal is inmiddels de grond in.

  Lees meer
 • Hotel Alphen aan den Rijn

  Hotel Alphen aan den Rijn

  Op de hoek van de Tankval en de Gouwelandenlaan verrijst een nieuw Van der Valk hotel. Woensdag 18 december 2019 is de koopovereenkomst getekend voor de grond met de gemeente Alphen aan den Rijn.

  Lees meer
 • Hotel Alkmaar

  Hotel Alkmaar

  In het Olympiapark aan de westkant van Alkmaar, komt een nieuw Van der Valk hotel. Er is inmiddels gestart met de benodigde procedures om de bouw mogelijk te maken.

  Meer informatie
 • Hotel Doetinchem

  Hotel Doetinchem

  Groen licht voor de bouw van een vestiging op de hoek tussen snelweg A18 en de Europaweg in Doetinchem. De verdere plannen voor dit Valk Exclusief hotel zijn nog in ontwikkeling.

  Lees meer
 • Hotel Hattemerbroek

  Hotel Hattemerbroek

  Dit hotel in Hattemerbroek is nog in ontwikkeling. Momenteel wordt het plan voor dit hotel verder uitgewerkt.

  Lees meer
 • Hotel Heerenveen

  Hotel Heerenveen

  Heerenveen krijgt een groot Van der Valk-hotel, aan het begin van de woonwijk Skoatterwâld. Het heeft even geduurd voordat er besluiten zijn genomen over de opzet en locatie van het hotel. De verdere voorbereidingen en de bouw zullen zo'n vijf jaar in beslag nemen.

  Lees meer
 • Hotel Zoetermeer

  Hotel Zoetermeer

  Op bedrijventerrein Lansinghage gaat Van der Valk een hotel bouwen met 180 kamers, vergader- en congreszalen, een restaurant, een wellness met zwembad en fitnessfaciliteiten en een casino.

  Meer informatie