Direct naar de contentDirect naar de footer

4 sterren hotel

Genieten van een luxe en comfortabel verblijf in een 4 sterren hotel? Dat is de normaalste zaak van de wereld in een van onze Van der Valk luxe hotels in Nederland. Zo is het ook met een kleiner budget mogelijk om te genieten van een zeer comfortabel verblijf in een ruime kamer. Maak gebruik van een van onze zeer laaggeprijsde arrangementen. Een goed voorbeeld hiervan is het 3-2 arrangement, dat te boeken is in veel van onze hotels in eigen land. Hierbij betaalt u slechts voor twee overnachtingen maar kunt u drie dagen logeren, omringd door luxe en goede zorg. Uiteraard geniet u hierbij tevens van ons uitgebreide ontbijtbuffet en een heerlijk diner, of een Live&Cooking diner in ons 4 sterren hotel.

Boek een 4 sterren hotel

Een 4 sterren hotel boeken en steden verkennen

Bezoekt u binnenkort een leuk evenement, een concert of een voorstelling? Of heeft u zin in een korte break in een van de gezellige winkelsteden in ons land? Kies dan voor een 4 sterren hotel van Van der Valk. Naast zeer comfortabele kamers (met een regendouche of een eigen bad), kunt u tevens kiezen voor een luxe kamer met een eigen bubbelbad. Wij maken het nog eenvoudige om optimaal te ontspannen in onze hotels. Zo kunt u in de meeste Van der Valk hotels in Nederland gebruik maken van onze fitnessruimte, een eigen wellness center en een ruim binnenzwembad. Boek een massage of kom tot rust in de sauna na een dag shoppen en geniet van een culinaire belevenis in ons eigen restaurant.

Zakelijke faciliteiten in een 4 sterren restaurant van Van der Valk

Wilt u gebruik maken van goede faciliteiten en ruime zalen voor een conferentie? Of zoekt u een locatie die goed bereikbaar is, gratis parkeergelegenheid biedt en waar u tevens kunt lunchen of dineren? Maak dan gebruik van een Van der Valk 3 sterren hotel of een 5 sterren hotel in Nederland uit onze keten. Uiteraard kunt u gerust contact met ons opnemen wanneer u bijzondere verzoeken heeft. Tevens is het mogelijk om voordelig kamers te boeken voor uw zakelijke gasten in een 4 sterren hotel.

Heeft u iets te vieren of wilt u zonder enige zorg uw bruiloft beleven in een 4 sterren hotel met een prachtige uitstraling?

Bekijk onze arrangementen