Direct naar de contentDirect naar de footer
De beste aanbiedingen
De beste aanbiedingen
Op de mooiste locaties
Met activiteiten

Voor 60 euro een hotel

Bent u op zoek naar een goedkoop, maar ook degelijk hotel om even uit te blazen op een bestemming naar keuze? Dan bent u bij Van der Valk absoluut aan het juiste adres. Voor nauwelijks 60 euro een hotel boeken, komt meestal neer op inboeten aan service en comfort. Dat is echter niet het geval bij Van der Valk. Er zijn altijd wel enkele leuke aanbiedingen die lopen van last minutes tot dagaanbiedingen tot arrangementen. De beste prijs voor de hoogste service vindt u bij Van der Valk.

Bekijk onze aanbiedingen

Er eventjes tussenuit knijpen

Voor 60 euro een hotel? Dat klinkt al als een goede deal. En dan volgt nog het nieuws dat het in de realiteit vaak nog veel minder is. Bent u bijvoorbeeld van plan om impulsief een weekendje weg of een overnachting te boeken? Bekijk dan even de last minutes bij Van der Valk Exclusief. Daar vindt u tal van aanbiedingen voor de komende week voor de laagste prijzen.

Voor 60 euro hotel met arrangement

Wat uw bestemming ook is, er is altijd wel een Van der Valk hotel in de buurt. Elk hotel biedt bovendien een groot aantal arrangementen aan. Deze arrangementen zijn gericht op uiteenlopende interesses en bieden voor de best mogelijke prijs allerlei belevenissen aan. Geniet bijvoorbeeld van een overnachting en een diner in het hotelrestaurant voor een schijntje. Een beetje cultuur opsnuiven? Van der Valk biedt tientallen arrangementen aan inclusief overnachting en lokale hotspots zoals een museum of pretpark.

Luxe voor de beste prijs

Voor 60 euro een hotel? Voor die prijs krijgt u bij Van der Valk een ongeëvenaard comfort en heel wat luxe. Zo is zo goed als elk van onze vestigingen uitgerust met een wellness of een fitness en vindt u vaak ook een zwembad terug. Bovendien zijn al onze hotels vlot bereikbaar met eigen vervoer en het openbaar vervoer.

Voor 60 euro een hotel boeken en toch leven als een koning? Dat kan dankzij de aanbiedingen van Van der Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels