Direct naar de contentDirect naar de footer
Romantisch dineren
Romantisch dineren

À la carte restaurant

Trek in een diner a la carte? Voor een hapje eten in een a la carte restaurant brengt u een bezoek aan Van der Valk. Dit is namelijk dé manier om te dineren in een sfeervolle ambiance. Dit kan samen met uw geliefde, een goede vriend(in) of met de hele familie. Een ervaren keukenbrigade bereidt met plezier de meest smaakvolle gerechten voor u klaar. Ga voor een traditioneel vlees- of visgerecht of probeer een van onze vegetarische hoofdgerechten. Wat er ook op uw bord ligt, ons team ontzorgt u van top tot teen. Kom daarom dineren in een van onze a la carte restaurants en geniet van een onvergetelijke tijd.

Eten en drinken bij onze restaurants

À la carte

À la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze restaurants zijn de ideale locatie voor een uitgebreid diner.

In de hotels bereiden onze ervaren keukenbrigades elke dag met plezier de lekkerste gerechten voor u klaar met dagverse ingrediënten. Onze moderne menukaart staat vol met culinaire hoogstandjes: van vega(n) gerechten en vertrouwde klassiekers tot vis en vlees van topkwaliteit uit wereldkeukens.

Stel zelf een driegangenmenu samen

In ons a la carte restaurant stelt u zelf uw favoriete driegangenmenu samen. We hebben ongelofelijk veel keuze, ook voor mensen die vegetarisch eten of speciale dieetwensen prefereren. Natuurlijk zijn er ook speciale gerechten verkrijgbaar voor kinderen. U dineert binnen in een van onze dinerzalen, maar bij zonnig weer is het ook mogelijk om op het terras een hapje te eten. Met een persoonlijke kortingsvoucher voordelig uit eten? Dit is mogelijk met onze dinerdeal. Vanzelfsprekend serveren we er ook een heerlijke wijn bij. Liever een koud biertje, een cocktail of frisdrank? Bij Van der Valk kan het allemaal! Kom daarom gezellig eten in ons a la carte restaurant en kies voor kwaliteit en een optimale ontzorging.

Reserveer online een tafel bij een a la carte restaurant

Geniet u er ook zo van om uit eten te gaan, maar beslist u graag zelf wat er op uw bord ligt? Dan is de keuze voor een a la carte restaurant snel gemaakt. Behalve een hapje eten is het ook een optie om er een nachtje aan vast te plakken. Ieder hotel beschikt over de nodige kamers en suites inclusief kwalitatieve bedden en een mooie badkamer. Verder profiteert u van gratis wifi en voldoende parkeergelegenheid, welk restaurant of hotel u ook kiest. Tot slot biedt iedere locatie ook wellness faciliteiten aan. Prikkelt dit uw enthousiasme? Reserveer vooral een tafel in een van onze a la carte restaurants. We zien uw bericht met belangstelling tegemoet.

Meer informatie over onze hotels