Direct naar de contentDirect naar de footer

Aanbieding Apenheul

Apen zijn geweldig om naar te kijken. En in Apenheul geniet u het meest van deze bijzondere dieren. In het Apeldoornse Apenheul bekijkt u de orang-oetans, gorilla’s en bonobo’s van zeer dichtbij. De doorloopverblijven met doodshoofdaapjes en maki’s staan garant voor dolle pret. Misschien komt er wel een aapje op uw hoofd zitten! Voor kinderen en volwassenen valt er veel te beleven. Klim in de apenboom, ontdek hoe berberapen leven en geniet met volle teugen van alle speelmogelijkheden. Na zo’n prachtige dag wilt u toch nog niet naar huis? Neem dan een aanbieding voor Apenheul in een hotel in de buurt van Apenheul en laat u lekker verwennen.

Bekijk ons hotel dichtbij De Apenheul

Van der Valk Apeldoorn arrangement

Van der Valk Apeldoorn arrangement

  • Hotel Apeldoorn
  • 1 Overnachting in een Comfort- of Familiekamer
  • 1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Entreetickets Apenheul
  • Gratis gebruik van Wellness en Zwembad faciliteiten

Boek het Apenheul Avontuur Arrangement bij Hotel Apeldoorn en combineer een overnachting met een dagje Apenheul. Dit arrangement is voor jong en oud een succes!

Bezoek Apenheul met hotel

Ons hotel nabij Apenheul heet Van der Valk-hotel Apeldoorn. Wij bieden u een speciale aanbieding voor Apenheul voor het hele gezin. De Apenheul aanbieding bestaat uit een uniek arrangement. Na een lange dag spelen en rondkijken is het namelijk wel zo fijn om niet helemaal naar huis te hoeven reizen. Bovendien voelt deze aanbieding voor Apenheul als een minivakantie voor u en uw kinderen. Zo maakt u nog mooiere herinneringen. Het hotel heeft knusse familiekamers en een gezellig restaurant waar u gebruikmaakt van het ontbijtbuffet en het diner. Het diner is bij de aanbieding van Apenheul niet inbegrepen. Het hotel bij Apenheul ligt midden in de natuur. Ideaal om na uw dagje Apenheul ook nog een mooie fietstocht of wandeling te maken.

Aanbieding Apenheul met hotelarrangement

Met het Apenheul hotelarrangement van Van der Valk-hotel Apeldoorn geniet u nog meer van een weekendje weg. Het hotel bij Apenheul biedt namelijk een gratis entreekaartje per persoon, een overnachting in een van de familiekamers en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij aankomst wordt u verwend met koffie, thee en limonade met een heerlijke punt huisgemaakte appeltaart. Bij deze aanbieding voor Apenheul en een overnachting maakt u gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Ook de sportzaal is vrij toegankelijk tijdens uw verblijf. Zo wordt een dagje Apenheul nog leuker en gezelliger met deze Apenheul actie.

Meer informatie over onze hotels