Direct naar de contentDirect naar de footer

BBL Stage

Ben je op zoek naar een leuke BBL stage om werkervaring op te doen? Van der Valk heeft allerlei leuke BBL stageplekken waar jij volledig je ei kwijt kunt. Wij bieden je een geweldige werkplek om ervaring op te doen. Naast al het harde werken is er natuurlijk ook volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Volg daarom je BBL stage in een dynamische omgeving en ontdek hoe leuk het is om in onze hotelketen te werken. Wij hebben altijd meerdere BBL plekken beschikbaar en dus nodigen wij je uit om te solliciteren. Reageer op een van de openstaande vacatures en wie weet loop jij straks je BBL stage bij Van der Valk.

BBL stage vacatures

Vacatures BBL leerling

Vacatures BBL leerling

In een dynamische omgeving leer jij alle ins en out van ons vak. Als volwaardig lid van het team werk je samen met toffe collega's aan je diploma en til je de gastervaring naar de next level. We hebben meerdere vacatures, dus er zit ongetwijfeld iets moois voor jou tussen!

Zoniet, dan zouden we je toch graag willen ontmoeten. Want voor talenten maken we ruimte.

Vind bij ons een BBL stageplek

Voor een afwisselende BBL stage zit je bij Van der Valk helemaal goed. We kunnen jou als jong talent goed gebruiken in onze hotelketen. Naast uitstekende voorwaarden bieden we je natuurlijk ook een leuke BBL stage vergoeding. Dat maakt het voor jou nog aantrekkelijker om in een van onze hotels je BBL stage te lopen. Je loopt namelijk stage bij de leukste horecafamilie in Nederland. Heb je ambitieuze plannen en wil je die graag op unieke wijze verwezenlijken? Een BBL stage zoeken is niet langer nodig, want bij Van der Valk ben je meer dan welkom om je dromen te realiseren.

Volg je BBL stage bij Van der Valk

Wil je bij ons stagelopen? Dan is het belangrijk om een stageplek te vinden die het beste bij jou en je BBL-opleiding past. In onze hotelketen hebben we altijd meerdere stageplekken BBL. Dat maakt het voor jou aantrekkelijk om bij ons te solliciteren naar een stageplek. Ben je nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben? Wij nodigen je van harte uit om bij ons je BBL stage te lopen. Graag gaan we met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons of stuur een mailtje voor meer informatie of een eerste kennismaking. We zien je bericht met belangstelling graag tegemoet en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de volgende stappen te bespreken. Graag tot ziens!

Bekijk al onze leerling vacatures