Direct naar de contentDirect naar de footer

Slapen in een beach hotel

Wanneer u de drukte even wil ontwijken, maar tóch een locatie zoekt waar zowel jong als oud zich kunnen vermaken, doet u er goed aan om met uw gezin naar een zogenaamd beach hotel te gaan. Zo'n beach hotel biedt u de mogelijkheid om te overnachten in alle luxe en is bovendien dichtbij het strand gevestigd. U staat binnen een kort tijdsbestek oog in oog met de Noordzee. Waar u zo'n beach hotel vindt? Bij Van der Valk, natuurlijk. We hebben een beach hotel Noordwijk, een beach hotel Zandvoort en méér.

Bekijk hier al onze beach hotels

Plattegrond - Beach hotels

Plattegrond - Beach hotels

  • Dichtbij de kust
  • Fietsverhuur
  • Moderne faciliteiten

Op de volgende plattegrond ziet u de locaties van de Valk Exclusief hotels, gelegen aan de kust. Meer informatie over deze hotels kunt u vinden op de volgende pagina.

Sfeervol overnachten vlakbij het strand

Het strand is een uitstekende locatie om volledig tot rust te komen en even afstand te doen van alle beslommeringen van alledag. Het is dan wel fijn als u na een dagje strand heerlijk kunt neerstrijken in een sfeervol restaurant dat niet te ver van uw hotel ligt. Bij Van der Valk is het zelfs mogelijk om in het hotel een hapje te eten, zodat u met uw gezin na een diner in het behaaglijke restaurant direct naar de hotelkamer kunt gaan om daar nog eventjes te ontspannen. Bovendien kunt u gebruik maken van de fitness-ruimtes die in sommige hotels zijn te vinden. Daarnaast mag u gratis gebruik maken van het internet.

Verschillende locaties

De beach hotels van Van der Valk liggen in plaatsen als Den Haag Nootdorp, Leiden en Haarlem. Dat is niet direct aan het strand, maar wel op plekken die de reistijden naar het strand ontzettend inkorten. Hierdoor heeft u voldoende tijd om uzelf met uw gezin op het strand te vermaken. Heerlijk zwemmen in de zee, zandkastelen bouwen, een goed boek lezen: het strand geeft u ongetwijfeld de mogelijkheid om weer echt even samen te zijn. Na een enerverende dag gaat u met uw gezin weer terug naar het beach hotel, waar u op een uiterst gastvrije manier wordt ontvangen.

Kortom: Beach hotel nodig? Kijk niet verder dan Van der Valk!

Meer informatie over onze hotels